Skip to main content

Innholdsrik og fin selveierleilighet over to plan med garasje og sportsbod. Nytt bad i 2023.

Friggs veg 31B 2413 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.
3.etg: Loftstue, soverom, bad og 2 boder.

Utebod.
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og innbydende selveierleilighet med beliggenhet i et familievennlig boligområde på Løvbergsmoen. Leiligheten har en innholdsrik planløsning over to plan med blant annet tre soverom, to bad og to stuer. Godt med bodplass inne og i utvendig sportsbod. Leiligheten har lyse og delikate fargevalg, åpne løsninger og gode lysforhold. Balkong mot vest og et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en sitteplass. Tilhørende leiligheten har du også garasje i felles garasjeanlegg. I Friggs veg har du nærhet til det meste av servicetilbud og fasiliteter, samtidig som du har kort gangavstand til fine friområder både i Svartholtet og i Stavåsen. Fra leiligheten er det også kort gangavstand til den nye bydelen Ydalir med skole, barnehage og flere dagligvareforretninger.

Velkommen inn!
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti i 2.etasje med plass til en sittegruppe. I leiligheten møter du en lys entre med god plass til omkledning, og skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Garderoben har speildører som gir en god romfølelse og et ryddig inntrykk. Videre inn i gangen har du adkomst til baderom, bod og to av leilighetens tre soverom. Videre kommer du inn mot stuen.

Stue
Innbydende og fin stuedel med god plass til sofagruppe. Rommet har lyse fargevalg og store vindusflater som skaper gode lysforhold. I stuen er det installert både peisovn og varmepumpe, samt utgang til balkong. Den åpne løsningen inn mot kjøkkenet gir en god romfølelse og skaper rom for en spisestue.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lysmalte profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med plater. Integrerte løsninger for komfyr og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

Soverom
Leiligheten har til sammen tre soverom, to i hovedetasjen og ett i loftetasjen. Alle soverommene oppleves som lyse og romslige med god plass til møblering.

Bad
Baderom i 2.etasje, nyoppusset i 2023. Her er det vinylbelegg på gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Loftstue
Lys og fin loftstue med skråhimlinger og takvinduer som gir fine lysforhold. Her er det god plass til møblering og rommet har flere bruksmuligheter. Ypperlig å benytte som f.eks en ekstra TV-stue.

Bad
Baderom i loftetasjen med lyse flislagte overflater. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Løvbergsmoen med kort avstand til barnehage og skoler. Fra leiligheten har man nærmest umiddelbar nærhet til Svartholtet med fine turmuligheter. Svartholtet kan by på milevis med tur- og sykkelstier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid med traseer for både store og små. Stavåsen med lysløype ligger også like i nærheten. Gangavstand til to store dagligvarebutikker og ca. 2 km til Elverum sentrum hvor man finner alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m. Kort gangavstand til den nye bydelen Ydalir. Her finnes det handelspark med butikker og dagligvareforretning samt ny skole og barnehage som åpnet høsten 2019.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 106 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Bad/vaskerom, stue, kjøkken, gang, soverom 1 og soverom 2.
3.etg: Stue, bad og soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue og varmepumpe på kjøkken. Varmekabler i gulv ved bad 2.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 9.381 kvm. Fellesarealer med parkering, garasjeanlegg og interne veier samt grøntarealer med noe beplantning. Tilnærmet flat tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

I flg husordensreglenes punkt 9 har eierne av boligseksjoner i 1. etg bruksrett og vedlikeholdsplikt av grøntarealet hvor begrensning er seksjonens bredde. Arealet gjelder for øvrig kun det areal som er sådd/beplantet.

Parkering

Garasje i felles garasjeanlegg.
Vedlikehold av garasje skal eier selv bekoste.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 16.585,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 5.450,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 90 bnr. 216 snr. 24 orgnr. 994293796 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Roger Nyborg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 90
 • Bruksnr: 216
 • section_number: 24
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Fellesutgifter: 1 649,-
 • Ligningsverdi: 784 032,-
 • Primærrom: 101 m2
 • Bruksareal: 106 m2
 • Tomteareal: 9381 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Friggs veg 31B 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 315771739