Skip to main content

Velholdt og innbydende enebolig med mange gode kvaliteter. Dobbel garasje og lekestue. Pent opparbeidet tomt.

Horndalsvegen 602 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, bad, 3 soverom (ett med utgang til balkong), kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, vaskerom, disponibelt rom og 4 boder.

Garasje og lekestue.

Standard

Velholdt og innbydende enebolig med landlig beliggenhet i Horndalen. Eiendommen ligger fint til og har en solrik og fin tomt, delvis inngjerdet med skigard. Boligen har en innholdsrik planløsning over to plan og her finner du blant annet 3 soverom, flere stuer og eget vaskerom. I boligen er det installert to stk varmepumper og flere ildsteder, som gir en jevn og god oppvarming i boligen. Ute finner du flere fine uteplasser, dobbel garasje og lekestue. Tomten er pent opparbeidet med flere bed, hellebelagte gangstier og diverse beplantning. Fra eiendommen har du umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen, og det er ca. 7 km til skole og barnehage i Hernes. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tilknytning til entreen finner du toalettrom. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt trapp ned til kjelleretasjen.

Stue
Lys og fin stue i vinkel. Her er det god plass til møblering med flere sittegrupper og en egen spisestue. Store vinduer på flere sider og lyse fargevalg. I stuen er det montert både peisovn og varmepumpe. Utgang til terrasse. På terrassen er det fin plass til utemøblement og montert markise som skjermer på solrike dager. Trapp ned til hagen.

Kjøkken med spiseplass
Kjøkkenet har innredning med mørke profilerte fronter. Her er det godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med kitchen-board og vindu. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også plass til en hyggelig spiseplass.

Soverom
I boligen finner du tre hyggelige soverom, alle i 1.etasje. Har du ikke behov for alle tre, så kan du f.eks benytte det ene som en ekstra stue slik dagens eier har gjort. Hovedsoverom med utgang til privat balkong.

Bad og toalettrom 1.etasje
Lyst baderom med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du dusjkabinett, boblebadekar og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Separat toalettrom med wc og servant.

Kjellerstue
Koselig kjellerstue med fin plass til møblering. Her er det også montert varmepumpe og peisinnsats som gir en hyggelig stemning i rommet.

Vaskerom
Vaskerom i kjelleretasjen med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Øvrig areal i kjelleretasjen med disponibelt rom og flere boder med god lagringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og barnevennlig beliggenhet i Horndalen. Her har du friområder rett i nærheten som gir deg mulighet til fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Det er ca. 7 km til Hernes hvor det er barnehage og skole. Her finner du også Herneshallen hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for både tur og trening. På sommerstid er det fine gang- og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 13 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 188 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, toalettrom, entre/trapperom, soverom, bad, soverom 2, soverom 3, stue/spisestue og kjøkken.
Kjeller etg: Trapperom, soverom, vaskerom og kjellerstue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsteder med peisovn i stue 1.etasje og peisinnsats i kjeller. 2 stk varmepumper.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.340 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Steinsatt skråning ved innkjøring. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning og bed. Gangsti i hage med steinheller.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9.621,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Avgiftene til dette vil derfor variere. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 23 bnr. 104 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Per Åge Dellerud

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 23
 • Bruksnr: 104
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Ligningsverdi: 653 462,-
 • Primærrom: 163 m2
 • Bruksareal: 188 m2
 • Tomteareal: 1340 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Horndalsvegen 602 2410 Hernes Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 315771696