Skip to main content

Lys og fin sentrumsleilighet i 1.etasje. Garasjeplass. Fine fellesarealer og hyggelig beliggenhet.

Hummeldalsvegen 10 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, bad, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til innglasset balkong.

Garasjeplass og bod i felles parkeringskjeller.

Standard

Lys og moderne 2-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet rett utenfor sentrumskjernen. Leiligheten ligger i 1.etasje og har enkel adkomst via et hyggelig felles inngangsparti. Bygget har heis som gir enkel adkomst til felles parkeringskjeller hvor du har egen parkeringsplass og bod. Leiligheten fremstår som velholdt og har mange gode kvaliteter. Her finner du en godt gjennomtenkt planløsning, gasspeis, vannbåren varme og innglasset terrasse. I Hummeldalsvegen bor du i et flott område i sentrum. Her bor du skjermet, samtidig som du har alt av servicetilbud og fasiliteter innen kort gangavstand. Fra leiligheten har du også nærhet til fine friområder, både langs Glomma, på Festningen og i Svartholtet. Rett utenfor leiligheten finner du også det flotte fellesområde som er svært pent opparbeidet og et hyggelig samlingssted for beboerne. Velkommen til visning!

Velkommen!
I leiligheten blir du møtt av en romslig gang med god plass til omkledning og skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. I tiknytning til gangen finner du en praktisk bod og baderom. Åpen løsning videre inn til stue og kjøkken.

Kjøkken
Lys kjøkkeninnredning fra Norema med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med god plass til matlaging, og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp.

Fra kjøkkenet er det åpen løsning mot stuen.

Stue
Lys og fin stuedel med plass til både sofa og spisestue. Rommet er malt i lyse farger og har store vindusflater som skaper gode lysforhold. I stuen er det montert gasspeis og du har utgang til en flott innglasset terrasse.

Soverom
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom med adkomst fra stuen. Godt med garderobeplass. Fra soverommet har du også adkomst til leilighetens baderom.

Bad
Stort og romslig baderom med flislagte gulv- og veggflater. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Innglasset balkong
Fra stuen har du ut utgang til en romslig innglasset terrasse. Her er det god plass til møblering og med vinduer som kan åpnes og lukkes helt kan balkongen nytes uavhengig av været. Glassverandaen gjør også at du får et "ekstra rom" i leiligheten som kan benyttes gjennom store deler av året.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet like utenfor sentrumskjernen, hvor du finner alle byfasiliteter som butikker, restauranter, cafeer, kjøpesentre og øvrige servicetilbud. Du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til i byen og du har kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Bybussforbindelse til øvrige bydeler, Terningen Arena og Skysstasjonen på Vestad finnes like ved leiligheten

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 72 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Innglasset balkong er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Primæroppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet Elverum fjernvarmeanlegg. Gasspeis i stue.

Tomten

Felles eiet tomt for sameiet på ca. 4.844 kvm. Fellesområdene er pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og sittegrupper. Asfalterte veier og parkeringsarealer.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjekjeller. Ellers gateparkering eller parkering på felles parkeringsplass.

Sameiet

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.310,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 3.448,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 230 snr. 26 orgnr. 813354802 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Torstein Torgan

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 230
 • section_number: 26
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 590 000,-
 • Fellesutgifter: 2 649,-
 • Ligningsverdi: 637 061,-
 • Primærrom: 56 m2
 • Bruksareal: 72 m2
 • Tomteareal: 4844 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Hummeldalsvegen 10 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 313576619