Skip to main content

Halvpart av tomannsbolig i sokkeletasje. Usjenert hage. Garasje og sportsbod. Sentral og fin beliggenhet.

Margrethe Munthes veg 45A 2414 Elverum Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre/gang, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Garasje og sportsbod.

Standard

Lys og fin halvpart av tomannsbolig med sentrumsnær og usjenert beliggenhet. Boligen ligger i sokkeletasjen og har en praktisk planløsning med alt på en flate. Gjennomgående lyse overflater og god standard. Montert både varmepumpe og peisovn som gir en jevn og god oppvarming av boligen. Ute finner du en delvis overbygd terrasse med direkte adkomst til en stor og solrik hage, garasje og en praktisk sportsbod med ekstra oppbevaringsplass. I Margrethe Munthes veg bor du sentralt med kort avstand til skoler, flere barnehager og dagligvarebutikker, samtidig som du har Svartholtet en liten spasertur unna. Her finnes flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året.

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys entre med god plass til yttertøy og sko. Her har du adkomst til bad, to soverom og en praktisk bod. Videre kommer du inn i en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Stue
Lys og innbydende stue med lyse overflater og store vindusflater som gir gode lysforhold. Rommet har god plass til møblering og den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en god romfølelse. Her er det også mulighet for en spisestue. I rommet er det montert varmepumpe og peisovn som gir en god oppvarming av boligen. Fra stuen har du utgang til en dels overbygget og skjermet terrasse. Her er det god plass til utemøblement og montert markiser som skjermer. Direkte adkomst til en solrik og stor hage.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med mørke slette fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og vindu som gir fine lysforhold. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst flislagt baderom med toalett og dusjhjørne med foldevegger i glass. Baderomsinnredning med profilerte fronter, nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Soverom
Boligen har to lyse og fine soverom. Hovedsoverom med installert skyvedørsgarderobe.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger også like i nærheten. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Entre, gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn og varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 838 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Hageanlegg opparbeidet med plen og beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 12.418,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.420,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1145 snr. 1 orgnr. 912898865 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Lars Erik Lundquist

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1145
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 450 000,-
 • Fellesutgifter: 350,-
 • Ligningsverdi: 610 469,-
 • Primærrom: 63 m2
 • Bruksareal: 66 m2
 • Tomteareal: 838 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Margrethe Munthes veg 45A 2414 Elverum Norge

Visning

09.10.2023, 19:00 - 19:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 313547891