Skip to main content

Lys og oppusset 1/2-part av tomannsbolig. Moderne farge- og materialvalg. Solrik uteplass. Garasje.

Linneavegen 13 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, kontor, soverom, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og fin halvpart av tomannsbolig med beliggenhet i Strandmoen borettslag. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate. Her er det gjort flere oppgraderinger de senere årene og boligen fremstår som gjennomført og moderne. Romslige oppholdsrom med god takhøyde gir også en god romfølelse. Gjennomgående moderne farge- og materialvalg samt en god standard, gjør at du kan ta med flyttelasset å flytte rett inn! Ute har du en stor og solrik terrasse med god plass til møblering. Egen garasje i felles garasjeanlegg. Her bor du med Stavåsen like i nærheten, noe som gir deg flotte turmuligheter gjennom hele året. Flere barnehager like i nærheten og gangavstand til både barneskole og dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med øvrige fasiliteter og servicetilbud du måtte trenge.

Velkommen inn!
Boligen har en hyggelig adkomst med overbygd inngangsparti. Inn døren blir du møtt av en stor og romslig gang med god plass til omkledning og til å henge fra seg yttertøy og sko. I tilknytning til gangen er det adkomst til boligens soverom og baderom samt et disponibelt rom som er benyttet som kontor/gjesterom. Fra gangen er det delvis åpen løsning inn mot stuen.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Stuen er lys og åpen, og sammen med rommets gode takhøyde, delikate fargevalg og store vindusflater er dette med på å gi en god romfølelse. Rommet har gode møbleringsmuligheter med plass til både sofagruppe og spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik terrasse. Her er det god plass til møblering med mulighet for flere sittegrupper samt levegg mot nabo og direkte adkomst til hagen.

Kjøkken
Kjøkken fra 2017 med innredning fra IKEA. Innredning med lyse profilerte fronter og takhøye overskap som gir godt med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate og barløsning mot stuen. Veggflater over benk med laminerte plater. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap.

Soverom
Boligen har et romslig soverom med delikate fargevalg. På soverommet er det god plass til dobbeltseng og montert en romslig skyvedørsgarderobe.

Bad
Lyst og oppgradert baderom med flislagt gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Høyskap. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Kontor
I boligen finner du også et disponibelt rom som f.eks kan benyttes som kontor. I dag har eieren brukt rommet som gjesterom.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et familievennlig boligområde på Søbakken. Her bor du med nærhet til både skole, barnehage og butikk på Søbakken. Samtidig er vegen kort til populære turområder i Stavåsen som byr på milevis med tur- og sykkelstier på sommeren og skiløper med lysløype i vinterhalvåret. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Kort veg til både Vesletjernet og Sagtjernet med badeplass på sommeren. Ca. 3 km til Elverum sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Gang- og sykkelsti langs hovedveien til sentrum og bybussforbindelse like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre/gang, baderom, 2 soverom, stue og kjøkken.

Takhøyde under 1,9m er grensen for målbart areal, oppmålt etter NS 3940. Deler av soverom uten måleverdig areal. Arealet på boligen er beregnet ut fra oppmålt bruksareal på befaringsdagen med avstandsmåler Bosch GLM 120. Bruttoareal er ikke beregnet. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som definerer P-rom/S-rom. Rommene kan likevel være i strid med gjeldende forskrift. Se for øvrig merknader under lovlighet.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv ved bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Felles eiet tomt for borettslaget på 27 942 kvm. Asfaltert innkjøring, oppstillingsplass og interne gangveger. Hageanlegg er opparbeidet med plen, planter, busker og trær. Etablert lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 284, andelsnr. 13 i Strandmoen borettslag med orgnr. 954462323 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Silje Marie Nordhagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 284
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Totalpris: 2 269 148,-
 • Fellesgjeld: 619 148,-
 • Fellesutgifter: 5 874,-
 • Ligningsverdi: 456 943,-
 • Primærrom: 62 m2
 • Bruksareal: 62 m2
 • Tomteareal: 27942 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Linneavegen 13 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 308517583