Skip to main content

Lys 2-roms endeleilighet med nærhet til Stavåsen. Alt på en flate og fine uteplasser.

Strandstykket 40 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, kjøkken, bad, soverom, bod og stue med utgang til terrasse.

Utvendig bod og garasje.

Standard

Lys 2-roms endeleilighet beliggende i Strandstykket borettslag på Søbakken. Leiligheten har gode lysforhold og en fin planløsning med alt på en flate. Her finner du både utvendig og innvendig bod og flere fine uteplasser, samt en hyggelig hagedel. Her bor du fint til med umiddelbar nærhet til fine friområder i Stavåsen. Du har også kort veg til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk. Vegen er heller ikke lang til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse like utenfor.

Velkommen inn!
I leiligheten blir du møtt av et vindfang med plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten og har åpen løsning inn mot stuen.

Kjøkken med spiseplass
På kjøkkenet finner du en lys innredning fra byggeår med slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass ved vinduet.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til møblering. Med store vinduer, lyse fargevalg og åpen løsning mot gangen får stuen en god romfølelse. Installert både peisovn som gir en jevn og god temperatur gjennom hele året. Utgang til en hyggelig terrasse med god plass til utemøblement. Her er det levegg mot nabo og du har direkte adkomst til egen hage.

Bad
Flislagt baderom med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Soverom
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med garderobeplass.

Beliggenhet

Leiligheten har fin beliggenhet i Strandstykket borettslag på Søbakken. Her bor du med umiddelbar nærhet til Stavåsen som kan by på fine turområder gjennom hele året. I Stavåsen finner du milevis med stier og løyper som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. På vinterstid er det lysløype i området. Det er også kort veg til både Sagtjernet og Vesletjernet - som begge har fine badeplasser på sommeren. Fellesområdet til borettslaget har også fine uteområder med sitteplasser, gressplen og lekeplasser. Barnehage rett i nabolaget og ca. 1 km til Søbakken barneskole og dagligvarebutikk. Ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Bybussforbindelse i nærheten.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 69 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, baderom, soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Utvendig bod er ikke medtatt i arealoversikt, målt areal er 7 kvm.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn plassert i stue. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming med bruk av panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 46.573 kvm. Fellestomten består av felles lekeområder, grøntarealer, garasjeanlegg og gjesteparkering. Gangsti til inngangsparti opparbeidet med heller. Eget hageanlegg anlagt med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers felles parkeringsområder for borettslaget.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 453, andelsnr. 40 i Strandstykket borettslag a/l med orgnr. 954119084 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Wenche Mellum

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 453
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 450 000,-
 • Totalpris: 1 959 087,-
 • Fellesgjeld: 509 087,-
 • Fellesutgifter: 5 557,-
 • Ligningsverdi: 506 444,-
 • Primærrom: 64 m2
 • Bruksareal: 69 m2
 • Tomteareal: 46573 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Strandstykket 40 2409 Elverum Norge

Visning

09.10.2023, 20:00 - 20:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 308261592