Skip to main content

Sjelden perle! Stor og påkostet enebolig med gode utleiemuligheter. Dobbel garasje. Solrik tomt med lang strandlinje.

Tangenvegen 16 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Hall, spisestue med utgang til terrasse og åpen løsning mot kjøkken, stue, gang, garderoberom, bad og 2 soverom hvor ett har utgang til balkong.
Sokkel etg: Trapperom, kontor, gang, teknisk rom, vaskerom, gang, stue med utgang til terrasse, 2 soverom og bad.

Mulig utleiedel (vest)
Sokkel etg: Gang/oppholdsrom, kjøkken, bad og soverom med tilknyttet bod/teknisk rom.

Utleiedel (øst)
1.etg: Entre, hems, stue og kjøkken med utgang til balkong.
Sokkel etg: Gang, bad og soverom.

Dobbel garasje med loft. Bod og treningsrom i kjeller.
Sommerstue.

Standard

Velkommen til Tangenvegen 16 - En sjelden perle ved Sagtjernet!
Eiendommen består av en stor og svært innholdsrik enebolig som er godt ivaretatt, men som også har gjennomgått store oppgraderinger både ute og inne de siste fem årene. Her er det store påkostninger og mange praktiske løsninger som skaper en attraktiv og unik familiebolig. Gode romløsninger, store vindusflater og gjennomførte farge- og materialvalg er gjennomgående. Boligen går over to plan og er på hele 344 kvadratmeter i bruksareal. I dag består boligen av en hoveddel og en utleiedel, men med mulighet for en ekstra utleiedel i sokkeletasjen. Med egen brosteinsbelagt gårdsplass og skjermede private uteplasser er utleien skjermet fra boligens hoveddel, hvis man ønsker å benytte seg av eiendommens utleiemuligheter. Dobbel garasje med stor lagringshems og kjeller med innredet treningsrom og romslige boder. Stor solrik tomt med lang strandlinje ned mot Sagtjernet hvor du har privat brygge. Vannet innbyr til deilige badetemperaturer på sommeren, båtliv og kveldsturer i kajakk. På eiendommen finner du mange solrike og fine uteplasser, store terrasser og en herlig hagestue med grillplass utenfor. Her får du oppleve fantastiske solnedganger over Nordhue og kveldssol hele sommeren. Denne eiendommen må virkelig oppleves!

Velkommen inn!
Eiendommen har innkjøring og gårdsplass med belegningsstein frem til inngangspartiet, med trapp i samme utførelse (granitt og brostein). I boligen kommer du inn i en åpen og romslig hall med god plass til omkledning. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe langs hele veggen med gode oppbevaringsløsninger for ytterklær og sko. Hallen er malt i lyse farger og har store vinduer som gir mye lys til rommet. Åpen løsning videre inn i stuen.

Spisestue
Stort og sosialt oppholdsrom med åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet har åpen skråhimling og store vinduer som dekker hele veggen mot tjernet. Rommet har en unik romfølelse, svært gode lysforhold og nydelig utsikt. Her er det god plass til langbord for familie og gjester. I rommet er det montert varmepumpe og du har utgang til terrasse. Varmefolie i gulv ved hall, stue og kjøkken.

Kjøkken
Moderne og funksjonelt kjøkken fra 2018, med innredning fra Sigdal. Innredning med lyse slette fronter og overskap i eik utførelse. Rikelig med oppbevaringsplass i over- og underskap, samt benkeplater i heltre med god plass til matlaging. Glassplate på vegg bak koketopp og oppvaskkum. Barløsning med plass for to frokostplasser. Innredningen har integrerte løsninger for stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, 2 kjøleskap, fryseskap og vinskap. Ventilator over koketopp.

Stue
Delvis åpen løsning inn mot den øvrige stuedelen i boligens hovedplan. Rommet er møbleringsvennlig med fin plass for flere sittegrupper. Rommet er malt i delikate farger og har store vinduer mot vannet. Downlights i tak og montert ildsted med peisinnsats fra 2018.

Hovedbad 1.etasje
Pent, flislagt baderom i hovedetasje med adkomst fra soveromsgang. Badet er fra 2018 og har en moderne og klassisk utførelse. 60x60 fliser på gulv og vegger og slette tak med downlights. På badet finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger og baderomsinnredning med to romslige skuffer og heldekkende servant. Speilskap med integrert belysning. Varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du totalt seks soverom, fem i boligens hoveddel. I boligens hoveddel har du to soverom i 1.etasje og tre i sokkeletasjen.

Soverommene i hovedetasjen er romslige med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Hovedsoverom med utgang til privat balkong mot Sagtjernet.

I tilknytning til soveromsgangen finner du også et romslig walk-in-closet / garderoberom med mye plass for klær og sko, samt trapp ned til sokkeletasjen.

Gang i sokkeletasje med tilknyttet et disponibelt rom, som i dag er innredet som kontor. Her er det også godt med skapplass i høyskap langs hele veggen.

Stue
Lys og fin stue i sokkeletasjen med god plass til sofagruppe. Rommet har lysmalte overflater, montert peisovn og doble glassdører ut til en stor og skjermet terrasse. Et perfekt rom / TV-stue for de yngste i huset som kan ha sin egen ungdomsavdeling i sokkeletasjen, uforstyrret fra boligens hovedplan.

Soverom
Hoveddelens tre øvrige soverom finner du i sokkeletasjen, alle med god plass til møblering og vinduer mot Sagtjernet.

Bad
Bad i sokkeletasjens hoveddel med flislagt gulv og vegger med malt tapet på murvegger. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkendeservant og speilskap på vegg.

Mulig utleiedel
Mulighet for egen utleiedel i sokkeletasje mot vest. I dag er dette en del av boligens hoveddel, men her kan du enkelt lage en ekstra utleiedel ved å sette opp en dør i gangen. Se alternativ planskisse.

Egen inngang i sokkeletasjen i tilknytning til en overbygd og skjermet terrasse.

Lys og romslig gang/oppholdsrom med plass til å henge fra seg yttertøy, og rom for en spiseplass/sittegruppe.

Kjøkken fra IKEA med lyse profilerte fronter. Innredning med takhøye overskap og flere fronter med vitrinedører. Skuffer med demping. Benkeplater i heltre med Kitchen board på veggflater over. Integrerte hvitevarer for koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. Ventilator over koketopp.

Lyst og romslig baderom med flislagt gulv og vegger med sokkelflis og panel. Installasjoner med vegghengt toalett, dusjhjørne med skyvedør og hjørneboblebadekar. Baderomsinnredning med heldekkende servant, høyskap og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin, varmekabler i gulv og downlights i tak.

Ett lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng og eventuelt en kontorplass. Praktisk bod/teknisk rom i tilknytning. Soverommet har vinduer med fin utsikt mot vannet.

Utleiedel øst
Inngang fra egen brosteinsbelagt gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Utleiedelen består av gang med plass til omkledning og trapp ned til sokkeletasjen. I trappegangen er det også bygd en hems som gir en ekstra soveplass.

I 1.etasje er det en koselig stuedel med plass til sofa og kjøkken med egen spiseplass. Innredning med lyse slette fronter benkeplate i laminat. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Fra kjøkkenet har du utgang til en skjermet og fin balkong med nydelig utsikt mot Sagtjernet.

Soverom og bad i sokkeletasjen. Baderom med flislagt gulv og installasjoner med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap på vegg. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Utleiedel selges ferdig møblert som vist på bilder i salgsoppgave.

Beliggenhet

Denne eiendommen har sjelden og unik beliggenhet i førsterekke langs Sagtjernet. Her har du en pent opparbeidet og påkostet hage som strekker seg ned mot vannet hvor du har egen brygge og lang strandlinje. Herlige bademuligheter på sommeren med gode badetemperaturer. I Sagtjernet har du også fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Kajakk, paddelboard, her er mulighetene mange for sommeraktiviteter på vannet. Rundt Sagtjernet er det også fine friarealer med turstier, lekeplass, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn.

Eiendommen har også en sentral beliggenhet i et veletablert boligområde. Her er det kort veg den nye bydelen Ydalir med skole, barnehage, flere dagligvarebutikker, apotek og andre forretninger. Veien er også kort til Søbakken barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Ca. 1,5 km til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m.

Fra eiendommen er det også kort avstand til tur- og rekreasjonsområder både i Stavåsen og Svartholtet, med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes ellers i året. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Dette er en unik beliggenhet i markedet og en eiendom som absolutt må oppleves!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med visning.

Areal

Primærrom: 322 kvm, Bruksareal: 344 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:

1.etg: Stue/kjøkken, entré, stue, bad, omkledningsrom, gang, soverom, soverom 2, stue hybel, kjøkken hybel, entré/trapperom hybel.
Sokkel etg: Entré, kjøkken, bad, soverom, gang, bad (tidligere toalettrom), soverom 2, gang 2, vaskerom, stue, soverom 3, bad hybel, trapperom hybel, soverom hybel.

Enebolig med 1.etasje og sokkelkjeller. Interne trappeforbindelser mellom etasjeplan. Sokkelplan hoveddel med utvendig og innvendig adkomst. Overbygget terrasse mot vest ved 1.etasje, adkomst fra soverom. Terrasseplatting sokkel mot vest med adkomst fra stue og terreng. Terrasse mellom bolig og garasje med adkomst fra stue 1.etasje og terreng. Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje og sokkelkjeller. Himlingshøyder sokkel målt mellom 2,24 og 2,46 m. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Teknisk rom og boder i kjeller medtatt som sekundære bruksareal. Kaldtloft, krypkjeller, inngangspartier og terrasser/terrasseplattinger uten beregningsmessig areal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming skjer ved bruk av strøm og ved. Luft/luft varmepumpe montert i spisestue hovedplan. Varmefolie i gulv ved entre, stue og kjøkken hovedplan. Peisinnsats i stue hovedplan og peisovn i stue i sokkeletasje. Varmekabler i gulv ved bad hovedplan og ved bad, kjøkken, soverom, gang, trapperom og bod i sokkeletasje. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.
Elektrisk gulvvarme ved sokkel og 1.etasje hybeldel øst.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.768 kvm.

Stor og pent opparbeidet eiendom med strandlinje mot Sagtjernet. Eiendommen har to innkjøringer og gårdsplasser belagt med belegningsstein. Gårdsplass i tilknytning til hoveddel med innkjøring til dobbel garasje og flere biloppstillingsplasser. Egen gårdsplass som disponeres av leietakere med flere biloppstillingsplasser og mulighet for en uteplass i solveggen. Øvrig tomteareal på sørsiden opparbeidet med plen, beplantning og skigard mot vegen.

Stor og flott hage, vesentlig påkostet de senere årene. Skrånet tomt med hage i flere nivåer. Terrengtrapp i tre fra terrasse i sokkeletasje ned mot tjernet. Hellebelagt skråning, flere pent opparbeidede uteplasser, bed og diverse beplantning. Hagestue med gruset grillplass utenfor.

Lang strandlinje med flott brygge og god plass til båt, kajakker etc.

Tomten er svært solrik og har en fantastisk beliggenhet langs Sagtjernet!

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Egen gårdsplass med biloppstillingsplasser for utleiedel.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 32.988,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 7.040,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 317 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Jan Cato Åslie
Lena Åslie

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 317
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 13 900 000,-
 • Ligningsverdi: 1 130 833,-
 • Primærrom: 322 m2
 • Bruksareal: 344 m2
 • Tomteareal: 1768 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 6

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Tangenvegen 16 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 306583269