Skip to main content

Stor innholdsrik enebolig med fin utsikt mot Osensjøen! Nyere dobbel garasje. Ca. 3 mål tomt.

Osensjøen øst 1590 2428 Søre Osen Norge

Innhold

1.etg: Entre, kontor/stue, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, bad, bod og 3 soverom hvor ett har utgang til balkong.
Kjeller etg: Gang, vaskerom, bad og diverse boder.

Dobbel garasje.
Eldre uthus.

Standard

Stor innholdsrik enebolig med landlig beliggenhet ved østsiden av Osensjøen. Et flott område med mange aktivitetsmuligheter både på land og på vann. Eiendommen består av en enebolig over tre plan med en innholdsrik planløsning, dobbel garasje og et eldre uthus. Boligen er lys og trivelig, men har noe oppgraderingsbehov for å møte dagens krav til standard. Tomt på ca. 3 mål og nydelig utsikt til Osensjøen fra terrassen. Fra eiendommen er det ca. 11 km til nærmeste dagligvarebutikk.

Velkommen inn!
I boligen blir du møtt av en entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Her er det trappeadkomst til kjeller og 2.etasje. Videre har du adkomst til stue/kontor og kjøkken.

Kjøkken
Lyst og trivelig kjøkken av nyere alder med lyse profilerte fronter. Innredningen har takhøye overskap og godt med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Integrert oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass for en spiseplass ved vinduet.

Stue
Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. I dag er stuen innredet med spisestuen i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Her er det rom for spisebord med plass til gjester og familie. I den øvrige stuedelen er det rom for sofagruppe med tilhørende møblement. Stuen er malt i en lys og delikat farge, og har installert peisovn. Store vinduer mot Osensjøen og utgang til en hyggelig terrasse med nydelig utsikt.

Stue/kontor
Ekstra stue/kontor i 1.etasje med flere bruksmuligheter. Rommet har godt med vinduer og fine lysforhold.


Bad 2.etasje
Baderom i boligens 2.etasje med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med to store skuffer og heldekkende servant. Speil på vegg.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, alle i 2.etasje. Rommene er romslige med god plass til møblering. Hovedsoverom med utgang til balkong.

Bad og vaskerom
Bad i kjelleretasje med flislagt gulv og vegger med flisbrystning. Her finner du toalett, dusjnisje og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Vaskerom i kjelleretasjen med opplegg for vaskemaskin.

Øvrig areal i kjelleren med diverse boder.

Beliggenhet

Eiendommen har fin beliggenhet på Osensjøens Østside. Osensjøen ligger noen hundre meter fra eiendommen. Osensjøen er kjent for mange aktivitetsmuligheter og naturskjønne områder. Her kan du bedrive ulike vannsportsaktiviteter som kajakk, kano, vannski osv. Det er også mulighet for å benytte motorbåt. Flere områder langs sjøen med fine sandstrender. Området er også kjent for gode jakt- og fiskemuligheter. Landets største alpinanlegg i Trysilfjellet ligger ca. 25 km fra eiendommen. I Trysil finner du også mange aktivitetstilbud som f. eks sportsfiske i Trysilelva, fjellterreng med fine turområder til fots eller på sykkel, 18-hulls golfbane og et stort stisyklingsnett. Ca. 11 km til nærmeste dagligvarebutikk, søndagsåpen Joker i Osen.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 206 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang med trapp, kontor, stue, spisestue og kjøkken.
2.etg: Bad, gang, soverom 1, soverom 2 og soverom 3.
Kjeller etg: Bad, vaskerom, gang, hobbyrom og gang 2.

Rom i kjeller som er oppført som p-rom benevnes som p-rom med bakgrunn i rommenes bruk jmf takseringsbransjens retningslinjer.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn på kontor/stue og peisovn i stue. Varmekabler i gulv på begge bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 3.059 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Hage rundt boligen opparbeidet med plen og noe beplantning. Øvrig areal som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 1.342,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 1.799,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 79 bnr. 27 i Trysil kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Grethe Harviken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 79
 • Bruksnr: 27
 • Kommunenr: 3421
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 450 000,-
 • Ligningsverdi: 425 483,-
 • Primærrom: 193 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Tomteareal: 3059 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Utsikt

Osensjøen øst 1590 2428 Søre Osen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 306474142