Skip to main content

Hyggelig enebolig med 3 soverom og 2 bad. Dobbel garasje med flere boder. Ca. 2,5 km til Braskereidfoss sentrum.

Rudsvegen 939 2435 Braskereidfoss Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue, kjøkken, bad og soverom.
2.etg: Gang/stue, bad og 2 soverom.
Kjeller etg: 4 boder.

Dobbelgarasje / uthus.

Standard

Velkommen til Rudsvegen 939, her finner du en koselig enebolig med blant annet 3 soverom og 2 bad. Boligen har også en stor kjeller med mye bodplass. Boligen har store rom og fremstår som lys og trivelig, men med noen moderniseringsbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard. Ute har eiendommen dobbel garasje/uthus med diverse boder. Stor tomt med grense mot fine friarealer. Forøvrig er det ca. 2,5 km til Braskereidfoss sentrum.

Vindfang
Boligen har et overbygd inngangsparti/terrasse med fin plass for sittegruppe. Inn døren blir du møtt av en entre/trappegang med adkomst til rommene i 1.etasje, samt trapp til 2. etasje og kjeller. Her er det god plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy.

Stue og spisestue
Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Her er det vinduer på flere sider som gir fine lysforhold. I stuen er det installert både varmepumpe og peisovn som gir en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året.

Kjøkken
Kjøkken med profilerte fronter og benkeplater i laminat. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser og flere overskap med vitrinefronter. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet står det vedovn, og det er fin plass til en spiseplass.

Bad 1.etasje
Lyst baderom med adkomst fra soverom i 1.etasje. Her er det belegg på gulv og vegger med våtromstapet. Installasjoner med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv og opplegg vaskemaskin.

Soverom
Boligen har 3 romslige soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene er romslige med god plass til møblering. Åpen løsning mellom de to soverommene i 2.etasje. Ett av rommene har montert vedovn.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en romslig gang som også kan brukes som en ekstra stue/lekerom.

Bad
Baderom i 2.etasje med belegg på gulv og vegger med våtromstaper. Her finner du toalett, vegghengt dusj og vegghengt servant med speil og belysning over.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ca. 2,5 km sørvest for i Braskereidfoss sentrum hvor du blant annet finner dagligvarebutikk og bensinstasjon. Ca. 8 km til kommunesentrumet Våler med øvrige servicetilbud og fasiliteter. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Her finnes også barnehager, Vålbyen skole og Våler ungdomsskole. Solør videregående har avdeling både i Våler og på Flisa.

Innbyggerne i Våler kan finnes en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', og som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Gjennom året er det mye aktiviteter i Våler, med f.eks Vålerdagene og Gatebil på Vålerbanen hvor det finnes et topp moderne trafikksenter for NAF. Her holdes eventer hvor det er mulighet for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler nettopp her.

Våler kan by på mange flotte turer i skog og mark som f. eks Ranumsberget og Spulstoppen med flott utsikt over store deler av Våler ligger en kort spasertur fra boligen. Her er det tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes sammen med familie og venner.

Våler kommune er et eldorado for den som er interessert i friluft, jakt og fiske. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga kan alle være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 206 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre/trapperom, bad, soverom, kjøkken og stue/spisestue.
2.etg: Trapperom, soverom, soverom 2, soverom 3 og bad.

Utvendig adkomst til kjeller og innvendig via kjellerlem.
2. etasje med kott og arealer med lavere takhøyde som ikke er måleverdige iht. NS 3940.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmepumpe og peisovn i stue 1.etasje. Vedovn på kjøkken og vedovn på ett soverom i 2.etasje. Varmekabler i gulv på bad i 1.etasje. Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.615 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Hage med plen og noe beplantning. Flaggstang og utepeis. Øvrig tomteareal som naturtomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.950,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, samt vann- og avløpsgebyr. Vann- og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 8 bnr. 115 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kåre Einar Myhrer

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 8
 • Bruksnr: 115
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Ligningsverdi: 406 706,-
 • Primærrom: 140 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Tomteareal: 2615 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Rudsvegen 939 2435 Braskereidfoss Norge

Visning

07.06.2023, 17:00 - 17:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 304745427