Skip to main content

Moderne og fin halvpart av tomannsbolig med utsikt til Vesletjernet. 3 soverom. Garasje.

Tyrivegen 27 2409 Elverum Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre, stue, kjøkken, 3 soverom, bod og bad.

Utvendig bod.
Garasje.

Standard

Moderne og fin halvpart av tomannsbolig med beliggenhet like ovenfor Vesletjernet. Boligen ligger i sokkeletasjen og har alt på ett plan. Godt utnyttet planløsning med blant annet 3 soverom. Innvendig og utvendig bod, samt garasje. Gjennomgående lyse farge- og materialvalg og god standard. Skjermet og fin terrasse med nydelig utsikt mot Vesletjernet. Her bor du i et etablert boligområde på Søbakken med kort veg til flere barnehager, skoler og dagligvareforretninger. Fine friområder finner du langs Vesletjernet, ved Sagtjernet og i Stavåsen, alt innen kort gangavstand. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti i tilknytning til terrassen. Inn døren blir du møtt av en lys entre med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy og sko.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til sofagruppe. Rommet har lyse fargevalg og flere vinduer som slipper inn godt med dagslys. I stuen er det montert peisovn og det er åpen løsning mot kjøkken og gang.

Kjøkken
Funksjonelt og flott kjøkken med slette fronter og takhøye overskap. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Integrerte hvitevarer med kjøl-/fryseskap. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det plass til spisestue ved vinduet. Fra spiseplassen har du nydelig utsikt mot Vesletjernet!

Bad
Flislagt baderom med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
I boligen finner du tre lyse soverom.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken, like ovenfor Vesletjernet. Kort veg til Søbakken barneskole, og du finner flere barnehager i bydelen. I området finner du både Rema 1000, Kiwi og Spar Søbakken. Fra eiendommen er det også kort veg til den nye bydelen Ydalir med både skole og barnehage. Øvrige servicetilbud med blant annet kjøpesentre, butikker, cafeer, apotek, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m i sentrum, ca. 2 km fra eiendommen. Kort veg til Stavåsen med store friområder. Her finner man milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype. Bydelen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner og skøytebane. Vesletjernet finner du like nedenfor. Her er det badeplass og fine friområder. Du har også kort veg til Sagtjernet. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 99 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Sokkel etg: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad/toalettrom, soverom 1, soverom 2 og soverom 3.

Arealene er målt med to desimaler og avrundet til nærmeste hele m2. Arealene er målt iht. NS 3940 - uten at det tas hensyn til lover og/eller forskrifter. Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling legges til grunn, ved motstridende forutsetninger og/eller annen tvil om tolkningen mellom NS 3940 og Takstbransjen retningslinjer .
Fullt bruksareal for arealer omsluttet av innerveggene i leiligheten, samt i den ene garasjen i 1. etasjen. Målbare arealer i innebod og garasjen er medtatt som S-ROM. Øvrige målbare arealer er medtatt som P-ROM. Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Uteboden på ca. 15,8 m2 i sokkeletasjen er ikke medtatt som målbare arealer. Ikke noe fysisk skille mellom garasjeplassene.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue. Varmekabler i entre og bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 657 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass. Belegningsstein foran inngangsparti. Opparbeidet hage med plen. Fin utsikt mot Vesletjernet.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 13.732,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.420,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 325,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 102 snr. 2 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Gunhild Isaksen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 102
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 300 000,-
 • Ligningsverdi: 588 824,-
 • Primærrom: 80 m2
 • Bruksareal: 99 m2
 • Tomteareal: 657 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Tyrivegen 27 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 304742641