Skip to main content

Visning avlyst!

Blåbærvegen 3 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, disp. rom og diverse boder.

Garasje med bod.

Standard

Innbydende og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har gjennomgående lyse overflater og fremstår som velholdt og innbydende. Boligen går over to plan, men her har du alt du trenger i 1.etasje. I kjelleren har du kjellerstue, flere disponible rom, vaskerom og godt med bodplass. Skjermet og fin tomt med pent opparbeidet hage, fine uteplasser og garasje med bodplass. Grense mot friarealer og kort veg til både skole, barnehager og dagligvarebutikk på Søbakken. Fine friområder i Stavåsen ligger bare noen hundre meter unna, med flotte turområder som kan benyttes gjennom hele året. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i et vindfang med plass til omkledning og rom til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen.

Stue og spisestue
Lys og fin stuedel med plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen har gjennomgående lyse overflater og store vinduer på flere sider som slipper inn mye lys. I rommet er det montert både peisovn og varmepumpe ved trappen ned til kjeller. Fra stuen har du også utgang til en solrik terrasse og hage.

Kjøkken
Funksjonelt og fint kjøkken med innredning fra ca. 2010. Innredning med lyse profilerte fronter og benkeplater i laminat. Godt med skapplass flislagte veggflater over kjøkkenbenker. Integrerte løsninger for platetopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass for en spiseplass ved vinduet.

Bad
Baderom fra 2013 med vinylbelegg på gulv og vegger med baderomsplater. Badet er lyst og innbydende, og her finner du blant annet vegghengt toalett og dusjkabinett. Lys baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Vaskerom
Romslig og praktisk vaskerom i kjelleretasjen. Her finner du opplegg for vaskemaskin og vaskekum. Innredning med overskap, benkeplate og to høyskap.

Soverom
Boligen har totalt tre soverom, alle i 1.etasje. Rommene er lyse og har fin plass til møblering.

Kjellerstue
I boligens kjelleretasjen er det mange muligheter. I dag finner du blant annet en koselig kjellerstue som f.eks kan benyttes som en ekstra tv-stue for ungdommen i huset. Her finner du også ett disp.rom, vaskerom og diverse boder med gode lagringsmuligheter.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og usjenert beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her har du kort gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvarebutikk. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Forøvrig er det ca. 3,5 km til sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen er din nærmeste nabo, så her kommer du deg enkelt ut på tur. Stavåsen er et ypperlig turområde for den aktive familien, og byr på oppkjørte skiløyper og lysløype på vinterstid, samt fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. I området arrangeres det en rekke aktiviteter for barn og unge, blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren går en av de mest populære turene opptil Stavåsdammen hvor du blant annet kan bade, fiske, grille og eventuelt ta en overnatting i telt.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 185 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, kjøkken, stue, soverom, soverom 2, soverom 3 og bad.
Kjeller etg: Trapperom, kjellerstue, gang, vaskerom og soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmepumpe i trappenedløp og varmekabler i gulv ved bad og kjellerstue. Peisovn i stue 1.etasje og vedovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 892 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Inngjerdet tomt og pent opparbeidet hage med gressplen, diverse beplantning og pene bed.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Tilknyttet kommunale ledninger via private stikkledninger. Elverum kommune har ikke, i sine arkiver, oversikt full over private stikkledningers plassering. Det er registrert vannmåler på adressen (ny 26.01.2023).

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.522,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Det er nylig montert vannmåler på eiendommen og avgiftene vil derfor variere ut fra målt forbruk. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 361 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Thore Tøraasen
Bjørnar Tøraasen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 361
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 790 000,-
 • Ligningsverdi: 940 983,-
 • Primærrom: 171 m2
 • Bruksareal: 185 m2
 • Tomteareal: 892 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Blåbærvegen 3 2409 Elverum Norge

Visning

06.06.2023, 18:00 - 18:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 304741016