Skip to main content

Lys og fin 2-roms leilighet i 3.etasje. Sentralfyring med vannbåren varme.

Frustuvegen 2A 2408 Elverum Norge

Innhold

3.etg: Entre, bad, kjøkken, soverom og stue med utgang til balkong.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin 2-roms leilighet med beliggenhet i Elverum sentrum. Leiligheten ligger i 3.etasje og har en fin planløsning. Gjennomgående lyse overflater og gode lysforhold. Oppvarming med vannbåren varme tilknyttet sentralfyring gir en god temperatur i leiligheten gjennom hele året. Her bor du midt blant sentrumsfasiliteter og samtidig med kort veg til fine friområder både langs Glomma og i marka. Velkommen til visning!

Gang
Inn i leiligheten møter du en gang med god plass til omkledning og rom for å henge fra deg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet de øvrige rommene i leiligheten.

Kjøkken
Lyst og fint kjøkken med innredning fra IKEA. Innredningen har lyse profilerte fronter og takhøye overskap som gir godt med skapplass. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i heltre med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Integrert oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass.

Stue
Hyggelig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Rommet er lysmalt og har store vinduer som gir gode lysforhold. Utgang til balkong.

Bad
Lyst flislagt bad med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom. Her er det god plass for dobbeltseng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Leiligheten har beliggenhet i sentrumskjernen av Elverum. Her har du kort gangavstand til butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole i nærheten. Fra leiligheten har du også kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra leiligheten er det også en liten spasertur til Sagtjernet med fine bademuligheter på sommeren. I Sagtjernet har du også fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det også friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
3.etg: Entre, gang, baderom, soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Bod i kjeller er ikke medtatt i arealoversikt.

Oppvarming

Oppvarming via felles sentralfyring tilknyttet fjernvarme. Vannbåren varme med radiatorer.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 417 kvm.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Parkering i gata og område etter gjeldene bestemmelser.

Borettslaget

Borettslaget består av 16 andelsleiligheter. Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 921 476. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 781 607.

Vesentlige opplysninger om borettslaget;
Bebyggelsen har stort vedlikeholdsbehov, blant annet;
- Det er avdekket lekkasjer på tak - leder i borettslaget opplyser om at dette er utbedret
- Vann og avløpsrør er råtne og må skiftes. Rørene går igjennom alle bad på midten så man må nok foreta en full oppgradering av alle bad. Leder i borettslaget opplyser om at saken skal diskuteres på generalforsamling 7. juni.
- Balkongene er dårlige og spesielt de i 1 etg. Armeringen er synlig visuelt. Styret har anbefalt bruksforbud. Leder i borettslaget opplyser om at saken skal diskuteres på generalforsamling 7. juni.
- Alle vinduer må snart skiftes. Vinduer som ble satt inn for 10 år siden var alle av litt eldre dato. Leder i borettslaget opplyser om at saken skal diskuteres på generalforsamling 7. juni.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 938 snr. 2, andelsnr. 14 i Frustuveien 2 borettslag med orgnr. 997269470 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Henrik Gjestvang

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 938
 • section_number: 2
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 190 000,-
 • Totalpris: 1 301 106,-
 • Fellesgjeld: 111 106,-
 • Fellesutgifter: 5 488,-
 • Ligningsverdi: 564 575,-
 • Primærrom: 61 m2
 • Bruksareal: 61 m2
 • Tomteareal: 417 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Frustuvegen 2A 2408 Elverum Norge

Visning

05.06.2023, 17:00 - 17:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 304739088