Skip to main content

Enebolig med sentral og fin beliggenhet på Søbakken. Mange muligheter. Carport.

Ihlenvegen 2 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 3 soverom, bad, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Diverse boder.

Utvendig bod.
Inntilbygget carport.

Standard

Hyggelig enebolig med sentral og fin beliggenhet på Søbakken. Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger på ei flate og til sammen tre soverom. Kjelleretasje med diverse boder og flere muligheter. Boligen er godt vedlikeholdt utvendig, men har behov for diverse oppgraderinger innvendig for å møte dagens krav til standard. Ute finner du carport og bod. Fra eiendommen er det bare noen hundre meter til dagligvarebutikk og Søbakken barneskole. I området finner du også flere barnehager og fine friområder både i skogen og langs Sagtjernet. Ca. 1,5 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en entre med plass til p henge fra deg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue
Romslig og møbleringsvennlig stue med plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommet har store vindusflater som gir godt med lys, samt utgang til terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en eldre kjøkkeninnredning med slette fronter og takhøye overskap. Benkeplater i laminat og oppvaskkum i stål. Ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det rom for en spiseplass og du har egen utgang til terrasse/hage.

Soverom
I boligen finner du til sammen tre soverom. Flere av rommene med plassbygde garderobeskap.

Bad og toalettrom
Baderom fra byggeåret med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du badekar og vegghengt servant med speilskap på vegg.

Separat toalettrom med wc.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Kort gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk. Ca. 1,5 km til sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, sykehus, apotek osv. Nærhet til populære Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype. Bydelen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Badeplass ved Sagtjernet og Vesletjernet, hvor det også er fine friområder, lekeplass og Tufte-treningspark. Bybussforbindelse like ved som tar deg til sentrum, skysstasjonen og de øvrige bydelene.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 177 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Kjøkken, entre, gang, soverom, soverom 2, soverom 3, toalettrom, bad/vaskerom, stue og trapperom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm via panelovner.

Eldre ildsted og parafinovn ikke i bruk.

Tomten

Eiet tomt på ca. 923 kvm. Tilnærmet flat tomt med asfaltert gårdsplass. Hage opparbeidet med plen. Inngjerdet tomt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplass på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17.614,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 181 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Boligen vil ikke bli vasket ytterligere i forbindelse med overtagelse.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Karin Sagen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 181
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 100 000,-
 • Ligningsverdi: 863 682,-
 • Primærrom: 88 m2
 • Bruksareal: 177 m2
 • Tomteareal: 923 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Ihlenvegen 2 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 304087187