Skip to main content

Romslig enebolig med spennende planløsning og mange muligheter. 3 soverom med mulighet for 4. Kort veg til skole.

Konvallvegen 29 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, baderom, 2 soverom, kjøkken, stue/spisestue og stue.
2.etg: Soverom, og stue/soverom.
Kjeller etg: Trapperom, gang, teknisk rom, verksted, vaskerom og boder.

Garasje

Standard

Stor og velholdt enebolig med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en spennende planløsning med oppgradert kjøkken, store stuer og 4 soverom. Stor og delvis uinnredet kjeller med mange muligheter og egen inngang. De store vinduene i stuen gir rommet masse med naturlig lys og gir rommet en god atmosfære. Eiendommen har en veldig fin beliggenhet i nærheten av Glomma. Fra eiendommen er det sti ned til friområdene langs Glomma. Kort veg til skole, barnehage og dagligvareforretning på Søbakken. Fine friområder langs Glomma og i Stavåsen og ca. 1,6 km til Elverum sentrum.

Velkommen!
I Konvallvegen 29 blir du møtt av et hyggelig og overbygd inngangsparti som tar deg inn i boligen. Vindfang og gang med god omkledning- og garderobeplass. Fra gangen har du en stor åpen løsning inn til stuen, adkomst til kjøkkenet, trapp ned til kjelleretasjen og tilknyttet bad og 2 soverom.

Stue og spisestue
Boligen har to store og fine stuer med store vinduer på flere sider som gir godt med lys til rommet. Rommene er møbleringsvennlig og er naturlig delt opp med en egen spisestue i nærhet til kjøkkenet. Begge stuene har installert peisvedovn som sørger for ekstra varme i kaldere perioder. Fra stuene er det utgang til overbygget terrasse. Fra en av stuene er det også trappeadkomst til kjeller og 2. etasje.

Kjøkken
Funksjonelt og oppgradert kjøkken. Kjøkkenet har godt med skapplass i form av skuffer og skap. Laminerte benkeplater med gode arbeidsflater. Ventilator over kokeplass samt opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har plass til en hyggelig spisesplass.

Soverom
Boligen har tilsammen 4 soverom, hvor 2 av rommene er beliggende i 1.etasje. De resterende 2 soverommene ligger i 2. etasje. Et av soverommene er blitt benyttet som loftstue. Alle rommene er av god størrelse og har god plass til oppbevaring i skap og kommoder.

Bad
Baderom fra byggeår med adkomst fra soveromsgang. Baderommet har belegg på gulv og våtromstapet på veggflater, og er utstyrt med vegghengt dusj med forheng samt baderomsinnredning med speil og belysing over.

Kjeller etg
Innholdsrik kjeller med mange muligheter. Her er det godt med bod og oppbevaringsplass samt planlagt kjellerstue med adkomst fra stue. Kjelleren har egen inngang.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og skjermet beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Kort gangavstand til flere barnehager, skole og dagligvarebutikk. Ca. 1,6 km til sentrum hvor du finner det meste av servicetilbud og fasiliteter, med blant annet butikker, kjøpesenter, cafeer, restauranter, kino, sykehus, apotek osv. Nærhet til populære Stavåsen som kan by på fine tur- og treningsområder. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper og egen lysløype. Bydelen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Badeplass ved Sagtjernet og Vesletjernet, hvor det også er fine friområder, lekeplass og Tufte-treningspark. Bybussforbindelse like ved som tar deg til sentrum, skysstasjonen og de øvrige bydelene.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 269 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, baderom, 2 soverom, kjøkken, stue/spisestue og stue.
2.etg: Soverom, og stue/soverom.
Kjeller etg: Trapperom

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i begge stuer i 1. etasje samt vedovn i verksted/snekkerbod i kjelleretasje. Baderom har oppvarming med stråleovn på vegg. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1 094,8 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og solrik og er opparbeidet med plen og diverse beplantning. Enkelte større trær og hekk mot konvallvegen og gjerde mot naboeiendom. Gangsti frem til inngangsparti med naturheller.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 9 748,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Eiendommen er for tiden ubebodd og det er fritak for renovasjon. Renovasjon vil normalt ligge på ca. kr 3 900,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommen har installert vannmåler og siden eiendommen står ubebodd vil de kommunale avgiftene derfor være høyere ved normalt vannforbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 24 bnr. 224 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Anne Grete Eggen Lindstad

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 24
 • Bruksnr: 224
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 250 000,-
 • Ligningsverdi: 863 682,-
 • Primærrom: 139 m2
 • Bruksareal: 269 m2
 • Tomteareal: 1094 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Konvallvegen 29 2409 Elverum Norge

Visning

06.06.2023, 20:00 - 20:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 302907358