Skip to main content

Velholdt enebolig beliggende på stor tomt nær Svartholtet. Alt på ett plan og garasje i kjeller. Mange muligheter.

St. Torleivs veg 6 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue med utgang til uteplass, spisestue, kjøkken m/ tilknyttet kjølerom, bad og 3 soverom.

Garasje i underetasje.

Standard

Velholdt enebolig med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet i Bryggeriberget. Boligen har en fin og praktisk planløsning med alt på en flate, og garasje i underetasjen. Boligen er godt vedlikeholdt og fremstår som velholdt og innbydende. Stor tomt med mange muligheter. Her bor du i et veletablert boligområde med kort veg til flere barnehager, skoler og andre servicetilbud. Her bor du også med umiddelbar nærhet til Svartholtet med flotte turmuligheter gjennom hele året. Velkommen til visning!

Vindfang/gang
I boligen kommer du inn i et vindfang og videre inn i en gang med god plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue/spisestue og peisestue
Lys og møbleringsvennlig stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har store vindusflater på flere sider som gir mye naturlig lys og flott utsikt. I stuen er det montert både varmepumpe, vedovn og åpen peis. Utgang til en steinbelagt uteplass med overbygg. Her er det fin plass for utemøblement og god utsikt mot sørvest.

Kjøkken
Eldre kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplate i laminat. Innredningen har takhøye overskap og godt med skapplass. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser og vindu. Kjølerom i tilknytning til kjøkkenet.

Bad
Lyst flislagt bad med toalett, dusjkabinett og en romslig baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, hvorav to av de har plassbygde garderobeskap. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og utgang til den steinbelagte uteplassen.

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert boligområde i Bryggeriberget. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med byfasiliteter som kjøpesentre, cafeer, restauranter, kino, bank, apotek, bibliotek mm. Du har også kort veg til flere barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Svartholtet er en av dine nærmeste naboer, så her er det enkelt å komme seg ut på tur. Områder kan tilby utallige turmuligheter gjennom hele året. Her er det flotte tur- og sykkelstier som fører deg til Damtjernet og Starmoen, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Lysløypa starter like utenfor. Her bor du med andre ord svært sentralt, samtidig som du bor i et etablert boligområde med usjenert og flott beliggenhet like inntil Svartholtet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 150 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Soverom 1, stue, entre, kjøkken, soverom 2, soverom 3 og bad/vaskerom.

Krypkjeller er ikke målbart grunnet lav takhøyde. Loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmepumpe i stue. Vedovn og åpen peis i stue. Pipeløp tilknyttet den åpne peisen er blendet og ikke i bruk, i henhold til opplysninger fra selger. Varmekabler i gulv ved bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.370 kvm. Flat og skrånende tomt, opparbeidet primært som naturtomt. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Garasje i kjelleretasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18.740,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1063 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ben Hugo Reinsnes
Else Johanne Reinsnes
Jan Thore Reisnes
Inger Reinsnes

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1063
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Ligningsverdi: 817 080,-
 • Primærrom: 118 m2
 • Bruksareal: 150 m2
 • Tomteareal: 1370 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

St. Torleivs veg 6 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 302906670