Skip to main content

Nyoppusset og gjennomgående endeleilighet i 1.etasje. 3 soverom. Garasje.

Grottavegen 10B 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 3 soverom, bad, stue med utgang til innglasset terrasse, og kjøkken.

Garasje og 2 boder.

Standard

Stor og nyoppusset 4-roms leilighet beliggende i Fjellset borettslag. Leiligheten er gjennomgående og ligger på enden i byggets 1.etasje. Det er gjort store oppgraderinger i 2021 og leiligheten fremstår som gjennomført, lys og moderne. Her er det blant annet nytt bad, kjøkken, og overflatebehandlinger. Fin planløsning med totalt 3 soverom, flislagt bad og åpen stue med utgang til en innglasset balkong. Tilhørende leiligheten har du også egen garasje og to boder. Oppvarming via fjernvarme, samt varmekabler i gulv ved bad. Beliggenheten ved Fjeldsetlia er sentral, med kort gangavstand til sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Det er også nærhet til fine friområder, både langs Glomma og i Svartholtet. Velkommen til visning!

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en lys entre med god plass til omkledning, og rom til å henge fra deg yttertøy og sko. Videre har du adkomst til bad og leilighetens tre soverom. Delvis åpen løsning inn mot stue.

Stue
Stor, lys og fin stue med god plass til møblering. Her er det rom for både spisestue og sofa. De store vinduene gir mye naturlig lys og skaper en fin romfølelse.

Fra stuen har du utgang til en hyggelig innglasset balkong. Balkongen er vestvendt og har skyvbare glassfelt som kan åpnes helt. God plass til sittegruppe og siden balkongen er innglasset kan den brukes store deler av året.

Kjøkken
Gjennomført og moderne IKEA-innredning fra 2021. Innredningen har slette fronter i laminat med god skap- og benkeplass. Benkeplater i heltre eik med fin arbeidsflate og veggflater over med fliser. Integrerte hvitevarer med kjøleskap, fryseskap, stekovn og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Nytt baderom fra 2021 med lyse flislagte overflater. Installasjoner med toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med integrert belysning. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Soverom
Leiligheten har totalt tre soverom. Rommene har fin størrelse og er malt i delikate farger.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et barnevennlig område ved Fjeldsetlia. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med alt av byfasiliteter. Flere skoler og barnehager i nærheten, samt dagligvarebutikk like over veien. Kort veg ned til Glomma med fine turområder. Turstien langs Glomma tar deg til både Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Her går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd hvis du har lyst på en lengre tur. Langs gang- og sykkelstien er det tilrettelagte områder med benker, lekeplasser og friområder. Fra boligen er det også kort veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn. Her kan du ta deg til store deler av marka i omkring Elverum og bygdene rundt. En av de mest populære turene går til Svenkerudvollen, hvor det blant annet selges kaffe, vafler og kakao i helgene. Det er bybussforbindelse med videre forbindelse til skysstasjonen og Terningen Arena med høgskole på Vestad like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 89 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, bad, tre soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Innglasset balkong er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer, tilknyttet fjernvarmeanlegg. Elektrisk gulvvarme på bad.

Tomten

Fellestomt på ca. 3 973 kvm. Tomten er tilnærmet flat med opparbeidede plenområder med diverse beplantning. Området har asfaltert adkomst, gangveger samt parkeringsplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsareal.

Borettslaget

Borettslaget består av 18 andelsleiligheter.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1, andelsnr. 1 i Fjellset Borettslag med orgnr. 954159736 Fnr. 73 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Henriette Næss

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1
 • leasehold_unit_number: 73
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 950 000,-
 • Totalpris: 2 409 432,-
 • Fellesgjeld: 459 432,-
 • Fellesutgifter: 8 333,-
 • Ligningsverdi: 569 502,-
 • Primærrom: 78 m2
 • Bruksareal: 89 m2
 • Tomteareal: 3973 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Grottavegen 10B 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 302903615