Skip to main content

Moderne og gjennomført 4-roms leilighet i 1.etasje. Carport og sportsbod. Kort veg til skole og barnehage.

Damtjernvegen 5A 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, 3 soverom, bod, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Carport og sportsbod.

Standard

Gjennomført og moderne 4-roms leilighet med barnevennlig beliggenhet i et nyetablert boligområde på Ydalir. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en godt utnyttet planløsning med blant annet tre soverom. Her er det åpne løsninger, fine lysforhold og moderne farge- og materialvalg. Leiligheten stod ny i 2018 og det er også gjort flere oppgraderinger i 2019-2022. Ute finner du en skjermet og delvis overbygd terrasse med direkte adkomst til hage, sportsbod og carport i felles carportanlegg. Her i Damtjernvegen bor du i et nytt boligområde med kort gangavstand til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Svartholtet med flotte turområder finner du også like i nærheten. Forøvrig er det ca. 3 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Entre
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en sittegruppe. Entreen innenfor gir god plass til omkledning. Her er det også installert en skyvedørsgarderobe med speilfronter med god plass til yttertøy og sko. Varmekabler i gulv. Fra entreen har du adkomst til to av leilighetens tre soverom, bad og en praktisk bod. Åpen løsning videre inn mot stue og kjøkken.

Kjøkken
Gjennomført og moderne kjøkken fra Norema med svarte slette fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med kjøl- /fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Ventilator over koketopp.

Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir god plass til en spisestue.

Stue
Leiligheten har en fin stue med god plass til møblering. Rommet har store vindusflater og gjennomførte farge- og materialvalg. Her er det installert peisovn og du har skyvedører i glass ut til terrassen.

Soverom
I leiligheten har du tre soverom, ett med adkomst fra stuen og de to øvrige med adkomst fra gangen. Rommene har fin størrelse og moderne fargevalg. Hovedsoverommet har installert en romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Bad
Lyst flislagt bad med toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med integrert belysning. Innredningen har også vegghengt høyskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Beliggenhet

Boligen har fin beliggenhet i et nytt og familierettet boligområde under utvikling på Ydalir. Her har du kort gangavstand til både skole og barnehage. Du har også kort gangavstand til flere dagligvarebutikker og andre større forretninger i området. Forøvrig er det ca. 3 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter, samt ungdom- og videregående skole. Her bor du med andre ord sentralt, samtidig som du har umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen. Her har du milevis med fine sykkel- og turstier i sommerhalvåret, og på vinterstid er det oppkjørte langrennsløyper både i Svartholtet og Stavåsen. En kort kjøretur unna finner du Starmoen fritidspark med 18-hulls golfbane, travpark, flyplass, motorcross, bilcross, go-kart m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre/gang, 3 soverom, bad, stue og kjøkken.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Varmekabler i gulv ved entre og baderom. Vedovn i stue. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Fellestomt på ca. 8.291 kvm. Asfaltert innkjøring og felles parkeringsplass med biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage utenfor seksjon med plen og noe beplantning. Fellesområde med lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Carport i felles anlegg. Ellers biloppstillingsplass på felles parkering.

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 15.022,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1379 snr. 9 orgnr. 923818979 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Fredrik Hermansen Leraand
Ida Beate H Leraand

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1379
 • section_number: 9
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Fellesutgifter: 1 702,-
 • Ligningsverdi: 760 169,-
 • Primærrom: 79 m2
 • Bruksareal: 83 m2
 • Tomteareal: 8291 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Damtjernvegen 5A 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 302903123