Skip to main content

Innbydende enebolig med alt på ett plan. Grense mot Stavåsen. Dobbel garasje, carport og utvendig bod.

Ole Kjernets veg 16 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, kjøkken, stue med utgang til terrasse, gang, vaskerom, bod, bad og 3 soverom.

Utvendig bod.
Dobbel garasje.
Carport.

Standard

Innbydende og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet på Søbakken, med tomtegrense mot Stavåsen. Boligen har en praktisk planløsning med alt på en flate og oppleves som velholdt. Her finner du blant annet 3 soverom og eget vaskerom. Gjennomgående lyse overflater og gode lysforhold. Ute finner du flere fine uteplasser, dobbel garasje, carport og utebod. I Ole Kjernets veg bor du i et etablert og rolig boligområde med umiddelbar nærhet til fine friområder i skogen. På området finnes også felles lekeplass og balløkke. Fra eiendommen har du også gangavstand til flere skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Velkommen til visning!

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue og spisestue
Boligen har en fin stuedel med lyse fargevalg og store vindusflater som gir godt med dagslys. Her er det god plass til møblering med både sofagruppe og spisestue. Installert peisinnsats og doble glassdører ut til en stor og delvis overbygd terrasse.

Kjøkken
Lyst og innbydende kjøkken med hvite profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på benkeplatene. Benkeplater i heltre og veggflate bak komfyrplass med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også fin plass til en spiseplass ved vinduet.

Bad
Flislagt baderom med lyse fargevalg og installasjoner med dusjhjørne, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Vaskerom
Praktisk vaskerom med vinylbelegg på gulv. Her finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

SoveromBoligen har tre soverom, alle med lyse fargevalg og god plass til seng og garderobeløsning. Har du ikke behov for tre soverom kan du f.eks benytte det ene som hjemmekontor eller en ekstra stue/gjesterom.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et barnevennlig og etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det kort veg til Søbakken barneskole og nærmeste dagligvarebutikk. I området finner du også flere barnehager, og det er kort veg til den nye bydelen Ydalir. Hyggelig friområde på feltet med lekeplass og balløkke. Eiendommen grenser mot friarealer i Stavåsen, så her kommer du deg enkelt ut på tur i skogen. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Fra eiendommen er det også nærhet til fine friområder ved Vesletjernet og Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter, og rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 129 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, entre, vaskerom, bad, soverom, soverom 2, soverom 3, stue og kjøkken.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv ved baderom, vaskerom, stue, kjøkken og vindfang. Varmekabler langs yttervegg på alle tre soverom. Peisinnsats i stue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 992 kvm. Tiærmet flat tomt, inngjerdet med gjerde og hekk. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Tilknyttet kommunale ledninger via private stikkledninger. Elverum kommune har ikke, i sine arkiver, full oversikt over private stikkledningers plassering.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 18.763,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 5.275,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 372 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Bente Libakken

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 372
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 849 283,-
 • Primærrom: 120 m2
 • Bruksareal: 129 m2
 • Tomteareal: 990 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Ole Kjernets veg 16 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 302901397