Skip to main content

Enebolig med 3 soverom og kort veg til barnehage og dagligvarebutikk. Garasje og god bodplass.

Mjølkegutua 54 2435 Braskereidfoss Norge

Innhold

1. etg: Vindfang, gang, toalettrom, baderom, 3 soverom, stue og kjøkken med tilknyttet vindfang og bod.

Utvendige boder.
Garasje.

Standard

Hyggelig enebolig med barnevennlig og sentral beliggenhet i Braskereidfoss. Boligen har en praktisk planløsning med alt på ei flate og til sammen tre soverom. Ute finner du garasje og diverse boder med god plass til lagring. Eiendommen ligger fint til med nærhet til friområder i skogen og langs Glomma. Her har du kort veg til både barnehage og dagligvarebutikk. Øvrige servicefasiliteter finner du i Våler, ca. 8 km fra eiendommen.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i et vindfang og videre inn i gangen hvor du har plass til omkledning. Fra gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue
Romslig og møbleringsvennlig stue i vinkel med plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommet har store vindusflater som gir godt med lys og har installert både vedovn og åpen peis. I stuen er det også montert varmepumpe som gir en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en nyere kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter. Overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Laminerte plater i benkeryggen. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har tilknyttet vindfang med adkomst til terrasse og hage, samt bod.

Soverom
I boligen finner du til sammen tre soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og har rikelig med oppbevaringsplass i plassbygde skap. Alle tre soverom har varmekabler i gulvet.

Bad og toalettrom
Baderom av nyere dato, med belegg på gulv. Her finner du dusjkabinett, toalett og vegghengt servant med speilskap og belysning over. Varmekabler i gulv.

Ekstra toalettrom med toalett og vegghengt servant.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Braskereidfoss med kort veg til dagligvarebutikk og bensinstasjon. Fra eiendommen er det ca 1,5 km til nærmeste barnehage. Ca. 8 km til kommunesentrumet Våler med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Nærhet til Glomma med bade- og fiskemuligheter. Kort veg til friområder med tur- og treningsmuligheter gjennom hele året. Populære turmål i området er blant annet Spulsåstoppen, Kynna, Svennebysetra og Blåenga. Kort veg til Vålerbanen og Solør videregående skole avd. Våler.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 132 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, toalettrom, stue, vindfang 2, kjøkken, bad, soverom, soverom 2 og soverom 3.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted i med vedovn og åpen peis i stue, samt installert varmepumpe. Elektrisk gulvvarme i gang, 3 soverom, kjøkken og baderom. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 823 kvm. Eiendommen har asfaltert innkjøring og gårdsplass med mulighet for flere biloppstilligsplasser. Hagen er opparbeidet med plenarealer og prydbusker.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12.910,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon samt vann- og avløpsgebyr. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommen har vannmåler og de kommunale avgiftene vil variere ut ifra reelt forbruk.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 49 bnr. 23 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Mona-Lisa Bu
Anita Andersen
Kjellaug Bang-brusletto
Bente Andersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 49
 • Bruksnr: 23
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 150 000,-
 • Ligningsverdi: 320 991,-
 • Primærrom: 96 m2
 • Bruksareal: 132 m2
 • Tomteareal: 823 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Mjølkegutua 54 2435 Braskereidfoss Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 302899475