Skip to main content

Gjennomført 3-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Fin romløsning og solrik balkong.

Grindalsvegen 35B 2406 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, 2 soverom, bod, bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong.

Utvendig bod.

Standard

Moderne og lettstelt 3-roms leilighet med oppgradert standard og sentral beliggenhet på Vestad. Leiligheten har en praktisk planløsning og gjennomførte farge- og materialvalg. Leiligheten har en hyggelig solrik balkong og egen parkeringsplass. God oppbevaringsplass i utvendig og innvendig bod. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Du har også kort veg til fine friområder langs Glomma og i marka.

Velkommen inn!
Leiligheten har felles trappeadkomst med naboleilighet, og et hyggelig inngangsparti med god plass. Herfra kommer du inn i en entre/gang. Her er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen har tilknyttet leilighetens to soverom og bad, samt en praktisk bod med god plass til oppbevaring. Åpen løsning videre inn i leiligheten.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Leiligheten har en fin stue med gode møbleringsmuligheter. Sammen med den åpne romløsningen gir de store vinduene godt med lys. Stuen har plass til sofagruppe og spisestue i praktisk tilknytning til kjøkkenet.

Lyst kjøkken fra IKEA med profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom med moderne farge- og materialvalg.

Bad
Lyst baderom med wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet på Vestad. Her har du kort veg til alt av sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Leiligheten ligger fint til og du finner blant annet dagligvarebutikk like borti gata. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre, gang, baderom, to soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Utvendig bod er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv på bad. Øvrig oppvarming med panelovner. Pipe med mulighet for montering av ildsted.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.827 kvm. Flat tomt med fellesarealer opparbeidet med plen, beplantning og lekeplass.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen biloppstillingsplass på felles parkeringsområde.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 11.258,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 5.275,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 905 snr. 4 orgnr. 975957810 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Helge Hartz

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 905
 • section_number: 4
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 190 000,-
 • Fellesutgifter: 2 000,-
 • Ligningsverdi: 503 703,-
 • Primærrom: 64 m2
 • Bruksareal: 76 m2
 • Tomteareal: 1827 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Grindalsvegen 35B 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 301945435