Skip to main content

Velholdt og fin enebolig med dobbel garasje. Nær skole, barnehage og friområder i marka. Kjeller med mange muligheter.

Moskusvegen 40 2406 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, bad, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Kjellerstue, vaskerom, disponibelt rom og 2 boder.

Dobbel garasje m/carport.
Lekestue.

Standard

Velholdt og fin enebolig med familievennlig beliggenhet på Vestad. Boligen har en fin planløsning med alt du trenger i 1.etasje og kjelleretasje med blant annet vaskerom og peisestue. I kjelleretasjen er det også rikelig med bodplass. Boligen har kun hatt en eier og fremstår som godt vedlikeholdt. Ute finner du flere fine uteplasser, stor hage med lekestue og dobbel garasje med carport. Kort veg til skole, dagligvarebutikk og flere barnehager i bydelen. Fra eiendommen er det også kort veg til fine friområder i skogen. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. I tilknytning til entreen finner du toalettrom. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt delvis åpen løsning inn mot stue.

Stue og spisestue
Lys stue med fin plass for sofagruppe med tilhørende møblement. Stuen har store vindusflater som gir mye lys til rommet, samt utgang til en delvis overbygd terrasse. Montert både varmepumpe og peisovn, som er med å skape en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året.

Boligens spisestue ligger i praktisk tilknytning til kjøkkenet og den øvrige stuen. Her er det rom for spisebord med plass til å samle familien til hyggelige måltider.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. Kjøkkenet har fine lysforhold og har god plass til en hyggelig spiseplass ved vinduet.

Soverom
I boligen finner du tre lyse soverom, alle med god plass til seng og garderobeløsning.

Bad og toalettrom
Baderom fra 2014 med fliser på vegger og gulv. Her finner du dusjnisje med vegg i glassbyggerstein, vegghengt toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Separat toalettrom med servant og wc.

Kjellerstue
Koselig kjellerstue med fin plass til møblering. Her er det også en flott peisinnsats som gir en hyggelig stemning i rommet på mørke kvelder.

Vaskerom
Eget vaskerom i kjelleretasjen med flislagt gulv og opplegg for vaskemaskin.

Øvrig areal i kjelleretasjen med diverse boder og ett disponibelt rom.

Beliggenhet

Boligen finner du i et etablert boligområde på Vestad med kort gangavstand til flere barnehager og Vestad barneskole. Du har også kort veg til flere dagligvarebutikker. I bydelen finner du også fine friområder i skogen med Grundsetmarka som kan by på milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski på beina. Lysløype på vinterstid. Fine turområder finner du også langs Glomma og rundt museumsområdene, og Prestøya. Fra eiendommen er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege, tennisbane, løpebane og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 194 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, stue, 3 soverom, entre, gang, kjøkken, trapperom og toalettrom.
Kjeller etg: Vaskerom, stue, soverom og gang.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmepumpe og peisovn i stue. Peisinnsats i kjellerstue. Varmekabler i gulv ved bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.154 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset innkjøring/gårdsplass med biloppstillingsplasser. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje og carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 21.368,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 13 bnr. 811 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kjell Inge Kristiansen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 13
 • Bruksnr: 811
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Ligningsverdi: 1 051 654,-
 • Primærrom: 179 m2
 • Bruksareal: 194 m2
 • Tomteareal: 1154 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Moskusvegen 40 2406 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 301935348