Skip to main content

Halvpart av tomannsbolig med godt utnyttet planløsning. Alt på en flate. Dobbel garasje og utebod.

Solørvegen 215 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Dobbel garasje.
Utvendig bod.

Standard

Innbydende og fin halvpart av tomannsbolig med sentral beliggenhet på Hanstad. Boligen har en praktisk og godt utnyttet planløsning med alt på en flate. Her finner du blant annet to soverom, eget vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse og egen hage. Du har også inntilbygget dobbel garasje og utvendig bod. Fra boligen er det kort gangavstand til skole, barnehage og flere dagligvarebutikker på Hanstad. Veien er heller ikke lang til fine friområder langs Glomma og ved de to museene Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Ca. 2 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter.

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti med plass til en cafegruppe, samt adkomst til utvendig bod. Inne i entreen er det god plass til omkledning, og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Her har du adkomst til de øvrige rommene i boligen, samt åpen løsning inn mot stuen.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og innbydende stuedel med store vinduer som gir gode lysforhold. Rommet er åpent og luftig med god plass til møblering. Her er det blant annet installert varmepumpe som gjør det enkelt å holde en jevn og god temperatur gjennom hele året. Stuen har også utgang til terrasse samt åpen løsning til kjøkkenet.

Kjøkken med lyse profilerte fronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fine lysforhold og den åpne romløsningen skaper plass for spisestue.

Bad og vaskerom
Lyst baderom med vinylbelegg på gulv og vegger med våtromstapet/belegg. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulv.

Kombinert vaskerom og teknisk rom. Installasjoner med bereder og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Boligen har to lyse soverom. Hovedsoverommet med god plass for dobbeltseng og rikelig med garderobeplass.

Beliggenhet

Eiendommen har sentral beliggenhet på Hanstad. Her bor du med kort avstand til både skole, dagligvarebutikk og barnehage på Hanstad. Ca. 1,5 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. På Hanstad har du flere aktivitetstilbud med blant annet en populær kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Med skogmuseet like i nærheten har du fine turområder like ved, også langs Glomma. På museet foregår det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Fra eiendommen har du også kort veg til turområder i Svartholtet med stier og traseer som kan benyttes året rundt, enten det er med joggesko, sykkel eller ski på beina. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Bad, vaskerom, stue/kjøkken, soverom 1, soverom 2 og gang.

Loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde. Utvendig bod er oppmålt utvendig pga manglende tilkomst. Areal utvendig er 6m², og ikke medtatt i arealoppsettet for boligen.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv ved bad. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 560 kvm. Tilnærmet flat tomt med gruset gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Hage med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 12.162,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 969 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Einar Alexandersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 969
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 350 000,-
 • Ligningsverdi: 594 500,-
 • Primærrom: 74 m2
 • Bruksareal: 74 m2
 • Tomteareal: 560 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Solørvegen 215 2407 Elverum Norge

Visning

13.06.2023, 17:00 - 17:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 301935328