Skip to main content

Romslig og velholdt leilighet i 1.etasje med sentrumsnær beliggenhet. Mulighet for 3 soverom.

Andreas Grøttings veg 13A 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang (tidligere soverom), 2 soverom, toalettrom, bad, stue med utgang til innglasset balkong, og kjøkken.

Standard

Stor og velholdt leilighet i 1.etasje med fin beliggenhet i Nordleiret. Leiligheten har en fin planløsning med to soverom (mulighet for tre) og romslig innglasset terrasse. Gjennomgående lyse overflater og nytt bad fra 2016. Det ble også gjort en del oppgraderinger med nytt kjøkken og nye gulv når nåværende eier kjøpte leiligheten i 2008. Her bor du i et etablert boligområde med kort avstand til friområder ved Sagtjernet og Stavåsen. Ca. 1 km til Elverum sentrum, og bybussen stopper like utenfor.

Entre/gang
I leiligheten kommer du inn i en lys og romslig entre/gang med plass til omkledning. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Deler av gangen har opprinnelig vært ett soverom, så her er det også mulighet for å etablere et tredje soverom.

Stue med utgang til innglasset balkong
Romslig stuedel med plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har fine lysforhold og utgang til en innglasset balkong. Balkongen gir leiligheten et ekstra rom som kan benyttes gjennom store deler av året. Her er det fin plass til møblering og du har vinduer som kan skyves helt til side.

Kjøkken med spiseplass
Kjøkkenet har en takhøy innredning med profilerte fronter og benkeplater i heltre. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på benken. Integrerte løsninger for stekeovn og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp.

På kjøkkenet er det også rom for en hyggelig spiseplass,

Bad og toalettrom
Lyst og delikat baderom, renovert i regi av borettslaget i 2016. Badet har flislagte overflater og installasjoner med dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet. Downlights i tak.

Separat toalettrom med flislagt gulv, vegghengt toalett og vegghengt servant med speil på vegg.

Soverom
Leiligheten har to lysmalte soverom, med mulighet for et tredje. Hovedsoverommet har rikelig med plassbygde garderobeskap.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral beliggenhet i et etablert boligområde rett i utkanten av Elverum sentrum. Kort veg til barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Det er også kort veg til den populære badeplassen Sagtjernet, som også har fine turområder. For flere turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen som kan by på tur- og treningsområder gjennom hele året. Her har du mange fine muligheter til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. I sentrum finner du alt av servicetilbud og fasiliteter. En kort gåtur så er du nede ved Glomma med mange fine friområder med lekeplasser, benker og turstier. Her finner du den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 84 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, toalettrom, baderom, to soverom, stue og kjøkken.

Innglasset balkong er tatt med under boligens bruksareal(BRA) som sekundærrom(S-rom).
Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Leilighetens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Baderommet har oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang pr. år.

Tomten

Fellestomt på ca. 8 769 kvm. Borettslaget har asfaltert adkomst og fellesarealer med parkeringsplasser og gangveier fremt til felles trappeoppganger. Tomten er tilnærmet flat og er opparbeidet med plen og diverse prydbusker, samt enkelte større trær.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 930, andelsnr. 21 i NOR borettslag med orgnr. 954050009 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Gudrun Frang

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 930
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 690 000,-
 • Totalpris: 2 287 850,-
 • Fellesgjeld: 597 850,-
 • Fellesutgifter: 8 183,-
 • Ligningsverdi: 559 627,-
 • Primærrom: 75 m2
 • Bruksareal: 84 m2
 • Tomteareal: 8769 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Andreas Grøttings veg 13A 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 301935255