Skip to main content

Hyggelig enebolig med mange muligheter og sentrumsnær beliggenhet. Garasje og anneks.

Andreas Kiønigs veg 16 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, stue/spisestue med utgang til vinterhage, kjøkken, bad og 2 soverom.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue, vaskerom/bod, toalettrom, soverom og 2 boder.

Inntilbygget garasje.
Anneks.

Standard

Hyggelig enebolig med sentrumsnær beliggenhet på Gaarderløkka. Boligen går over to plan og inneholder blant annet tre soverom. Godt med lagringsplass i kjelleretasjen og inntilbygget garasje. Koselig vinterhage og eget anneks i hagen med innlagt strøm og vedovn. I Andreas Kiønigs veg bor du i et barnevennlig og etablert boligområde med kort veg til skoler, barnehager og alt av servicetilbud og fasiliteter i sentrum. Fra eiendommen har du også kort veg til fine friområder, både langs Glomma og i Svartholtet. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy. Tilknyttet entreen har du kjellernedgang.
Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen, samt åpen løsning mot stuen.

Stue og spisestue
Lys og romslig stue i vinkel med gode møbleringsmuligheter. Her er det rom for både sofagruppe og en egen spisestuedel. Rommet er lysmalt og har godt med lys fra de store vinduene. I stuen er det installert en ved-/parafinkamin. Fra stuen har du også utgang til en hyggelig vinterhage.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med skapplass. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Baderom i 1.etasje med flislagt gulv og vegger med malt glassfiberstrie. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil over. Varmekabler i gulvet.

Soverom
I boligen finner du tre soverom, to i 1.etasje og ett i kjelleretasjen. Rommene er lysmalte og har fin størrelse med god plass til møblering. Hovedsoverom med plassbygde garderobeskap.

Det er ikke søkt om bruksendring for arealet i kjeller (soverom og kjellerstue), se punktet om "ferdigattest" i salgsoppgaven.

Kjellerstue
Koselig kjellerstue med lyse vegger og plass for sofa med tilhørende møblement. Rommet er fint å bruke til f. eks en ekstra tv-stue. Installert vedovn.

Toalettrom og vaskerom
Eget toalettrom i kjelleretasjen med servant og wc.

Vaskerom med vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Her er det også godt med lagringsplass.

Øvrig areal i kjelleretasjen med boder.

Beliggenhet

Boligen har sentral og fin beliggenhet i et hyggelig område på Gaarderløkka. Her bor du med gangavstand til sentrum med alt av fasiliteter og servicetilbud, samtidig som du har nærhet til Glomma med fine turområder. Flere skoler og barnehager i nærheten. Prestegårdsjordet med fotballbaner ligger like ovenfor veien. Turstien langs Glomma tar deg både til Skogmuseet og Glomdalsmuseet, hvor det også arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Vil du begi deg ut på en lengre tur går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd. Det er heller ikke lang veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 176 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, kjellernedgang, stue/spisestue, kjøkken, liten gang/garderobe, bad, soverom og soverom 2.
Kjeller etg: Trapperom/gang, oppholdsrom, vaskerom med lagerplass, toalettrom, vindfang og soverom.

I kjeller er det vurdert primærarealer i vaskeromsdelen med toalettrom, trapperom/gang, soverom og i innredet oppholdsrom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue i 1.etasje. Vedovn i kjeller. Varmekabler i gulv på baderom. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 825 kvm Tilnærmet flat tomt med gårdsplass opparbeidet med belegningsstein. Hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 15.492,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 33 bnr. 30 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Harald Stormoen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 33
 • Bruksnr: 30
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Ligningsverdi: 645 863,-
 • Primærrom: 141 m2
 • Bruksareal: 176 m2
 • Tomteareal: 825 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Andreas Kiønigs veg 16 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 300886541