Skip to main content

Lys og innbydende halvpart av tomannsbolig med alt på ei flate. 2 soverom og garasjeplass. Nærhet til fine friområder.

Holtet 3A 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Utvendig bod.
Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Lys og innbydende halvpart av tomannsbolig med sentral og fin beliggenhet på Hanstad. Boligen har en praktisk planløsning med alt på ett plan og trappefri adkomst. Her finner du blant annet 2 romslige soverom, en hyggelig terrasse og egen garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ute finner du også en praktisk bod. Her bor du i et veletablert og hyggelig boligområde med kort veg til både skole, barnehage og dagligvarebutikk. Du har også kort veg til fine friområder i skogen. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti i tilknytning til terrassen. Inne i entreen er det god plass for omkledning og rikelig med garderobeplass i skyvedørsgarderoben. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i boligen.

Stue
Lys og innbydende stuedel med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Her er det store vindusflater som gir gode lysforhold, samt utgang til en hyggelig terrasse. I stuen er det montert varmepumpe som gir en jevn og god temperatur i boligen gjennom hele året.

Kjøkken
Lekkert kjøkken fra 2018 med innredning fra IKEA. Innredning med mørke profilerte fronter og benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Integrerte hvitevarer for kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, mikro, stekeovn og platetopp. Ventilator over koketopp.

Kjøkkenet har store vindusflater som skaper svært gode lysforhold. Ved vinduene er det også fin plass til en spisestue.

Soverom
Leiligheten har to innbydende og fine soverom.

Bad
Lyst baderom med belegg på vegger og gulv. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Hanstad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hanstad barne- og ungdomsskole, barnehage og Kiwi Hanstad med post i butikk, samt en Rema1000 butikk. Vegen er heller ikke lang til Svartholtet hvor du finner milevis med oppkjørte skiløyper på vinterstid som blant annet tar deg til Svenkerudvollen. Ellers i året finner du stier og traseer som passer like godt til fots som på sykkel. Hanstad som bydel har også flere aktivitetstilbud med blant annet kunstgressbane, skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Kort veg til Norsk Skogmuseum hvor det arrangeres en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Ca. 3 km til sentrum hvor du finner en rekke servicetilbud og fasiliteter med blant annet butikker, cafeer, kjøpesentre, kino, bowling, sykehus, bibliotek, idrettshaller, parker m.m. Bybussforbindelse like i nærheten som tar deg til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 77 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Utvendig bod er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Oppvarming med strøm. Varmekabler i gulv ved bad og entre. Varmefolie i gang og kjøkken. Luft til luft varmepumpe i stue.

Tomten

Fellestomt på ca. 23 503 kvm. Tomtearealet er tilnærmet flatt og har asfaltert adkomst med parkeringsplasser og gangstier til boligene. Fellesområder opparbeidet med plener og diverse beplanting. Eget hageanlegg med plen og noe beplantning ved boligen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Garasje i felles garasjeanlegg. Ellers biloppstillingsplasser på egen felles parkeringsområde.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 857, andelsnr. 8 i Holtet Borettslag med orgnr. 970903631 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Aleksander B Holberg

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 857
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 990 000,-
 • Totalpris: 2 068 295,-
 • Fellesgjeld: 78 295,-
 • Fellesutgifter: 5 661,-
 • Ligningsverdi: 590 312,-
 • Primærrom: 72 m2
 • Bruksareal: 77 m2
 • Tomteareal: 23502 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Offentlig vann/kloakk

Holtet 3A 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 48225349

Annen info

Finnkode: 300875381