Skip to main content

Innbydende og fin halvpart av tomannsbolig med familievennlig beliggenhet. 4 soverom og 2 bad.

Røsslyngvegen 25 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, bad, 2 soverom, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Loftstue, 2 soverom, bad og bod.

Utvendig bod.

Standard

Innbydende og fin halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har god standard og fremstår som velholdt og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 4 soverom, 2 bad, eget toalettrom og vaskerom, samt ekstra TV-stue i 2-etasje. Gjennomgående lyse og tidsriktige farge- og materialvalg. Ute finner du en pent opparbeidet uteplass, hage og utvendig bod. Her bor du i et sentralt og familievennlig boligområde med kort veg til flere skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Ca. 2,5 km til sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen med friområder ligger like bak boligen, og her er det flotte turmuligheter gjennom hele året. Kort veg gjennom skogen til skistadion og lysløype. Fine friområder og badeplass finner du også på Sagtjernet og Vesletjernet, som også ligger innenfor kort gangavstand fra boligen. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys entre med god plass for omkledning. Entreen er tilknyttet toalettrom og ett av boligens totalt fire soverom. Videre inn i gangen har du garderobeplass og trapp opp til 2.etasje. Åpen løsning inn mot stue og kjøkken.

Stue
Lys og fin stuedel med god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel i tilknytning til kjøkkenet. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til terrasse og hage.

Boligens spisestue er praktisk plassert mellom stuen og kjøkkenet. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner. Åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en innredning fra Sigdal med lyse profilerte fronter. Innredningen har godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Integrerte hvitevarer med stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp.

Bad 1.etasje
Flislagt baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Her finner du boblebadekar og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap med belysning over. Høyskap med ekstra oppbevaringsplass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak.

Toalettrom
Eget toalettrom med wc og vegghengt servant.

Soverom
Boligen har tilsammen fire lyse og luftige soverom, to i hver etasje.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en koselig loftstue som f. eks kan benyttes som en ekstra tv-stue.

Bad 2.etasje
Lyst flislagt baderom i 2.etasje med vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning.

Beliggenhet

Boligen har barnevennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her er det kort veg til den nye bydelen Ydalir med både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Det er også kort veg til Søbakken barneskole og Spar Søbakken. Kort veg til friområder både i Stavåsen og langs Sagtjernet. I Sagtjernet har du fine bade- og fiskemuligheter. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Stavåsen kan by på fine turmuligheter gjennom hele året med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet ellers i året. Kort veg til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 145 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang med trapp, bad, toalettrom, to soverom, stue og kjøkken.
2.etg: Loftstue, bad og 2 soverom.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Takhøyde under 1,9m er grensen for målbart areal, oppmålt etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Deler av arealer 2. etasje uten måleverdig areal.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Lukket vedovn i stue. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje oppvarmet med el-kasett. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 1.092 kvm som deles med Røsslyngvegen 27. Innkjøring og oppstillingsplass belagt med belegningsstein. Hageanlegg bestående av plen, busker, trær og andre prydbusker. Etablert thujahekk mot vei og Røsslyngvegen 27.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Sameiet

Eierseksjonen er en del av et sameie, men det er ikke organisert noe formell drift rundt dette.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 17.712,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 5.275,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 406 snr. 1 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Rune Jensen
Anne Lise Nymoen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 406
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 890 000,-
 • Ligningsverdi: 745 188,-
 • Primærrom: 136 m2
 • Bruksareal: 145 m2
 • Tomteareal: 1092 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 4

Røsslyngvegen 25 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 298784773