Skip to main content

Lys og koselig enebolig med romslig tomt og sentral beliggenhet. Stor garasje/uthus.

Vålgutua 124 2436 Våler i Solør Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, bad, soverom, kjøkken, bod, spisestue og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang og 2 soverom, ett med utgang til balkong.
Kjeller etg: Div. boder.

Uthus/garasje.

Standard

Lys og koselig enebolig med sentral og barnevennlig beliggenhet i sentrum av Våler. Boligen har en fin planløsning, lyse farge- og materialvalg, installert varmepumpe og vedovn, og har både overbygd terrasse og balkong. Ute finner du er stort uthus/garasjebygg med garasjeplass og svært god lagringsplass. Stor solrik tomt med sentrumsnær beliggenhet. Her har du kort gangavstand til dagligvarebutikk, barnehage, skole og øvrige servicetilbud i sentrum. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys entre med god plass til omkledning. Videre inn i gangen er det rom for å henge fra seg yttertøy og sko, samt trappeadkomst til kjeller- og 2. etasje.

Stue
Koselig stuedel med plass til både spisestue og sofagruppe. I dag er spisestuen praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Stuen har lyse fargevalg og godt med vinduer som skaper fine lysforhold. Installert både varmepumpe og vedovn. Utgang til en hyggelig overbygd terrasse.

Kjøkken
Innredning på kjøkkenet med profilerte eikefronter og laminerte benkeplater. Innredningen har godt med skap- og benkeplass og laminerte plater mellom over- og underskap. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Eldre baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Overflater med vinylbelegg på gulv og vegger med plastlaminerte veggplater. Installasjoner med toalett, dusjkabinett og vegghengt servant med profilerte overskap ved siden av speil. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du totalt tre soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Ett av soverommene i 2.etasje med utgang til balkong.

Beliggenhet

Boligen har sentrumsnær og fin beliggenhet rett i utkanten av Våler sentrum. Her har du gangavstand til skole og barnehage. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek, bensinstasjon, flere spisesteder og småbutikker. I Våler finnes også en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', og som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Det arrangeres årlig en rekke aktiviteter i Våler, med f.eks Vålerdagene og Gatebil på Vålerbanen hvor det finnes et topp moderne trafikksenter for NAF. Her holdes eventer hvor det er mulighet for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler nettopp her.

Det er kort veg til idrettsplass i sentrum med mange aktiviteter for hele familien, samt nærhet til Glomma hvor man kan bade, fiske eller kanskje padle i kano. Rivieran i Våler er populær, med en flott sandstrand hvor det er godt å ta seg et bad på varme sommerdager. På vinterstid kjøres det opp skispor med løypemaskin rett nedenfor huset.

Våler kan by på mange flotte turer i skog og mark. Spulsåstoppen med flott utsikt over store deler av Våler ligger en kort spasertur fra boligen. Her er det tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes sammen med familie og venner. Våler kommune er et eldorado for den som er interessert i friluft, jakt og fiske. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga kan alle være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 169 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.Etasje: Vindfang, entre, bad/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.
2.Etasje: Trapperom og 2 soverom.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn og varmepumpe i stue. Øvrig oppvarming ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.845 kvm. Tilnærmet flat tomt med gode solforhold. Gruset adkomst og gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler. Opparbeidet hage med plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I uthus/garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.697,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, samt vann- og avløpsgebyr . Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 42 bnr. 50 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Elin Lien

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 42
 • Bruksnr: 50
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 350 000,-
 • Ligningsverdi: 342 651,-
 • Primærrom: 100 m2
 • Bruksareal: 169 m2
 • Tomteareal: 1845 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Vålgutua 124 2436 Våler i Solør Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 297014831