Skip to main content

Innholdsrik og koselig enebolig med barnevennlig beliggenhet. Dobbel garasje.

Bergesidevegen 469 2265 Namnå Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad, gang, kjøkken, kontor/soverom og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, bod og 2 soverom.
Kjeller etg: Diverse boder, vaskerom, bad og disponibelt rom.

Dobbel garasje.

Standard

Hyggelig eiendom med barnevennlig beliggenhet på Svartmofeltet på Namnå. Her finner du en innholdsrik enebolig med gode kvaliteter. Her har du flere store oppholdsrom, tre romslige soverom og flere disponible rom i kjelleretasjen. Boligen holder en normal standard, men trenger oppgraderinger for å møte dagens krav til standard. Stor solrik tomt med opparbeidet hage og stor gårdsplass. Ute finner du også dobbel garasje. Fra eiendommen er det ca. 4,5 km til Kirkenær med flere barnehager, barne- og ungdomsskole og øvrige sentrumsfasiliteter.

Gang/entre
I boligens entre er det god plass til omkledning, og mulighet for å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen er tilknyttet bad, og videre adkomst inn i gangen.

Kjøkken
Hyggelig kjøkken med profilerte fronter i heltre. To overskap med vitrinefronter. Innredningen har godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater mellom benk og overskap lagt med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fin plass til en spiseplass ved vinduet. Montert vedovn.

Åpen løsning fra kjøkkenet inn til et rom som i dag er innredet til kontor. Rommet er tegnet inn som soverom på byggetegningene av boligen.

Stue
Romslig stue i vinkel med god plass til flere sofa- og/eller sittegrupper. Her kan du også møblere med en egen spisestue-del. Stuen har flere store vinduer som slipper inn godt med dagslys. Montert både varmepumpe, vedovn og åpen peis. Fra stuen har du også utgang til en delvis overbygd terrasse med trapp ned til hagen.

Soverom
I boligen finner du totalt 3 soverom, ett i 1.etasje og to i 2.etasje. Soverommene i 2.etasje er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Baderom
Baderom i 1.etasje med flislagt gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil på vegg.

Bad i kjeller med belegg på gulv og vegger med baderomsplater. Installasjoner med toalett, badekar og baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap på vegg.

Kjeller
I kjelleretasjen finner du også diverse boder med gode lagringsmuligheter, vaskerom med egen utvendig adkomst, samt ett disponibelt rom.

Beliggenhet

Eiendommen har en landlig og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Namnå i Grue kommune. Fra eiendommen er det ca. 4,5 km til Kirkenær hvor du finner flere barnehager og barne- og ungdomsskole. I Kirkenær sentrum finner du også butikker og flere servicetilbud. Idrettshall med mange aktivitetsmuligheter for barn og unge. Kort veg til bussholdeplass som tar deg til Elverum via Flisa, eller til Kongsvinger. Fine friområder i umiddelbar nærhet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 190 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Kjeller etg: Bad og soverom.
1.etg: Vindfang, bad, kontor, gang, kjøkken, stue og peisestue.
2.etg: Trapperom og 2 soverom.

Arealmålingen er utført med laser. Det er bruken av rommene på befaringsdagen som definerer P-rom og S-rom, rommene kan likevel være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse fra kommunen.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og peis i peisestue. Peisovn i stue. Vedovn i kjeller. Varmekabler i gulv på baderom. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1761 kvm. Gruset gårdsplass. Hage med plen og noe beplantning

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 15.270,- for 2022. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr, samt vann og avløpsgebyr. Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 12 bnr. 46 i Grue kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ronny Søgård

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 12
 • Bruksnr: 46
 • Kommunenr: 3417
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 190 000,-
 • Ligningsverdi: 353 285,-
 • Primærrom: 140 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Tomteareal: 1761 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Bergesidevegen 469 2265 Namnå Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 297012224