Skip to main content

Lys og velholdt enebolig i etablert og barnevennlig område. Kjeller med flere muligheter. Garasje og to utvendige boder.

Linneavegen 6 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 3 soverom, bad, toalettrom, kjøkken, vaskerom og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, teknisk rom, kjellerstue og 3 boder.

Garasje.
To utvendige boder.

Standard

Lys og velholdt enebolig i etablert og barnevennlig område på Søbakken. Boligen har en fin planløsning med alt du trenger i 1.etasje, samt kjelleretasje med blant annet kjellerstue og diverse boder. Boligen har kun hatt en eier, og vært jevnlig vedlikeholdt og tatt vare på gjennom femti år. Flat, solrik og pent opparbeidet hjørnetomt med god plass til lek. Ute finner du også garasje og to boder med god plass til lagring. Her bor du i et etablert boligområde med kort avstand til Søbakken barneskole, flere barnehager og dagligvarebutikk. Kort avstand til fine friområder i Stavåsen med milevis av stier, grusveier, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Velkommen til visning!

Velkommen!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti. I tilknytning til inngangspartiet finner du en skjermet og overbygd uteplass med belegningsstein. Inn i boligen møter du et vindfang med plass til å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du tilknyttet de øvrige rommene i etasjen, samt trapp ned til kjelleretasjen.

Stue
Lys og romslig stue i vinkel fine møbleringsmuligheter. Her er det rom for flere sofa- og/eller sittegrupper. Stuen har flere store vindusflater som sørger for gode lysforhold. I rommet er det montert både varmepumpe og peisovn som sørger for jevn og god varme. Fra stuen har du også utgang til en delvis overbygd terrasse. Her er det god plass til utemøblement og direkte adkomst til hagen.

Kjøkken
Boligen har et lyst og innbydende kjøkken med lyse profilerte fronter fra 2016. Godt med skapplass og fin arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenken med Kitchen-board og vindu som gir gode lysforhold. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over koketopp. På kjøkkenet er det også plass til en spiseplass.

Vaskerom
Vaskerom i tilknytning til kjøkkenet. Her er det belegg på gulv og vegger med vinyltapet. Vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad og toalettrom
Baderom i 1.etasje med vinylbelegg på gulv og vegger med våtromstapet/belegg. Opplyst om esva varme i tak og gulv. Installasjoner med dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Separat toalettrom vegg-i-vegg med badet. Her finner du wc og servant.

Soverom
Boligen har tilsammen tre soverom, alle med adkomst fra gangen i 1.etasje. Rommene er av fin størrelse, lysmalte og flere med plassbygde garderobeskap. I dag blir det ene soverommet benyttet som kontor.

Kjellerstue
I kjelleretasjen finner du en koselig kjellerstue med god plass til møblering. Dette er et fint rom å benytte til f.eks en ekstra tv-stue. Her er det også vedovn og varmekabler i gulvet.

Øvrig areal i kjelleretasjen med gang, teknisk rom og diverse boder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i et familievennlig boligområde på Søbakken. Her bor du med nærhet til både skole, barnehage og butikk på Søbakken. Samtidig er vegen kort til populære turområder i Stavåsen som byr på milevis med tur- og sykkelstier på sommeren og skiløper med lysløype i vinterhalvåret. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Kort veg til både Vesletjernet og Sagtjernet med badeplass på sommeren. Ca. 3 km til Elverum sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Gang- og sykkelsti langs hovedveien til sentrum og bybussforbindelse like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 185 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vaskerom, bad, kjøkken, gang, stue, soverom 1, soverom 2, soverom 3, toalettrom og entre.
Kjeller etg: Gang, hobbyrom og kjellerstue.

Arealer på utvendige boder og garasjer er ikke medtakk i boligens arealoppstett.
Garasje og utvendige boder har et areal på: 34 m².

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og peisovn i stue 1.etasje. Vedovn i kjellerstue. Varmekabler i gulv ved kjellerstue og baderom. Esva varmeanlegg i himling i flere rom i boligen

Øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 877 kvm. Tilnærmet flat tomt med gårdsplass opparbeidet med belegningsstein. Hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 8.538,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk, utgiftene til dette vil derfor variere. Renovasjon kr 3.432,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 280 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Arve Enger

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 280
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Ligningsverdi: 594 087,-
 • Primærrom: 156 m2
 • Bruksareal: 185 m2
 • Tomteareal: 877 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Linneavegen 6 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 295183854