Skip to main content

Gjennomført og moderne 1/2 part av tomannsbolig med høy standard. Sentrumsnær beliggenhet. Carport.

Helge Væringsaasens veg 40B 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, bad og 3 soverom.
2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, toalettrom og kontor/teknisk rom.

Carport og utebod m/ plassbygd hems for ekstra lagring.

Standard

Gjennomført og moderne 1/2 part av tomannsbolig med sentral beliggenhet I Nordleiret. Boligen har høy standard og fremstår som gjennomført, lys og moderne. Innholdsrik og praktisk planløsning over to plan med blant annet 3 soverom, flislagt bad/vaskerom og ekstra toalettrom. Store vindusflater og god takhøyde gir rommene en åpen og luftig romfølelse. Lyse og tidsriktige farger er også gjennomgående for hele boligen. Ute finner du flere fine uteplasser, carport og utvendig bod. Boligen ligger i et sentrumsnært og fint område med kort gangavstand til skoler, barnehager og flere dagligvarebutikker. Kort gangavstand til sentrum og fine friområder samt badeplass på Sagtjernet.

Velkommen inn!
I boligen kommer du inn i en lys og romslig entré. Her er det god plass til omkledning, samt oppbevaring av yttertøy og sko. Entréen har grå fliser på gulv med gulvvarme. Herfra har du direkte adkomst til boligens tre soverom og vaskerom/bad. Videre går det trapp opp til boligens 2.etasje.

Stue og spisestue
I 2.etasje blir du møtt av et flott rom bestående av både stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning. Her er det en lys og luftig atmosfære, mye grunnet takhøyden og lyset fra de mange og store vinduene. Stuen har god plass til møblering med sofagruppe og egen spisestuedel. Rommet har installert en lekker peisovn som gir en lun og god varme til boligen. Fra stuen er det også utgang til en hyggelig balkong via en dobbel glassdør. Her er det fin plass til en sittegruppe og grill.

Spisestuen er praktisk plassert ved den åpne kjøkkenløsningen. Her er det god plass til spisebord med rom for familie og venner.

Kjøkken
Svært lekker og moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter og laminerte benkeplater. Innredningen har god skap- og benkeplass, samt kjøkkenhalvøy med underskap og barløsning mot spisestuen. Veggflater over kjøkkenbenken med fliser og flere vinduer som gir gode lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, benkeventilator, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad/vaskerom
Lyst og lekkert baderom i tilknytning til gangen i 1.etasje. Badet har delikate fargevalg og flislagte overflater. Her finner du vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med integrert belysning. På badet er det også opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Toalettrom
Ekstra toalettrom i 2.etasje. Her er det flislagt gulv med varmekabler, samt innredet med vegghengt toalett og enkel baderomsinnredning med servant og vegghengt speil.

Soverom
Boligen har totalt 3 lyse og luftige soverom, alle med god plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og hage.

Kontor
I 2.etasje finner du også en lyst og fint rom som f.eks kan benyttes som bod, eller i dette tilfellet kontor. Rommet er også teknisk rom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og sentrumsnært boligområde. Fra eiendommen er det kort veg til både Søbakken og Ydalir barneskole og i området finnes det flere barnehager. Kort gangavstand til flere dagligvarebutikker, og til Elverum sentrum hvor du finner et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m. I sentrum finner du også ungdom- og videregåendeskole. Kort avstand til tur- og rekreasjonsområder både i Stavåsen og Svartholtet, med oppkjørte skiløyper på vinterstid og stier og grusveier som kan benyttes ellers i året. Vegen er heller ikke lang til trivelige Sagtjernet hvor du har fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier, Tufte treningspark og badeplasser hvorav ett har en stor brygge m/stupetårn. Det er også kort gangavstand til Fylken hvor det er flott skøytebane på vinterstid. Bussholdeplass i nærhet med forbindelse til sentrum og skysstasjonen på Vestad.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 121 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Gang, bad og 3 soverom.
2.etg: Gang, toalettrom, stue, spisestue og kjøkken.

Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Varmekabler i gulv ved gang, toalettrom og bad. Varmefolie i gulv med to soner/termostater i 2.etasje. En for kjøkken og spisetue og den andre for resten av stua. I stue 2.etasje er det også etablert peisovn. Øvrig oppvarming med bruk av panelovner.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 1.114 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser. Tomten er tilnærmet flat og her er det opparbeidet en fin gressplen, hekk og prydbusker/beplantning. På fremsiden av huset er det et flott og lettstelt bed med dekkbark og planter, og støpt betongstein rundt.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes. Deler av tomt som veggrun.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på felles gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 15.819,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1375 snr. 1 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Erlend Haukland Våge
Christina Nygård Sørensen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1375
 • section_number: 1
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 950 000,-
 • Ligningsverdi: 915 559,-
 • Primærrom: 110 m2
 • Bruksareal: 121 m2
 • Tomteareal: 1114 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Helge Væringsaasens veg 40B 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 294332123