Skip to main content

Idyllisk og fint småbruk med stor tomt. Ny dobbel garasje med treningsrom og uthus med garasje og eldre driftsbygning.

Flotsvegen 67 2416 Jømna Norge

Innhold

Sokkel etg: Entre/gang, 2 soverom, vaskerom, bad og 2 boder.
1.etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad og soverom.
2.etg: Trappegang og 2 soverom

Garasje med treningsrom/bod, bakstrom og kjølerom.
Uthus med eldre driftsbygning, garasje og diverse boder.

Standard

Innholdsrik og fin eiendom med landlig og familievennlig beliggenhet i Melåsberget. Eiendommen består av en lys og innbydende enebolig, ny dobbel garasje med blant annet treningsrom, bakstrom og kjølerom, samt et eldre uthus med garasje, eldre driftsbygning og diverse boder. Eneboligen har god standard og har en innholdsrik planløsning med blant annet 5 soverom. Her er det gjort diverse oppgraderinger de senere årene og boligen fremstår som lys og innbydende. Stor tomt på ca. 12 mål, så her er det god plass til både to- og firbeinte. Fine friområder i umiddelbar nærheten som gir fine friluftsopplevelser gjennom hele året. Ca. 6 km til Heradsbygd med dagligvarebutikk og skole. Øvrige servicetilbud finner du i Elverum sentrum, hit er det ca. 15 km. Her bor du med andre ord landlig og usjenert, samtidig som du finner alt av servicetilbud og fasiliteter innen god rekkevidde. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen blir du møtt av en lys og innbydende entre/gang med god plass til omkledning. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe som gir god oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Gangen har lysmalte overflater og flislagt gulv med varmekabler. I tilknytning til gangen finner du to av boligens tilsammen fem soverom, bad, vaskerom og 2 boder. Videre går det trapp opp til boligens 1.etasje.

Kjøkken
Nyere og pent kjøkken fra IKEA med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse profilerte fronter med takhøye overskap og benkeplater i laminat. Veggflater over benken med laminerte plater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp. Kjøkkenet ligger åpen mot stue/spisestue, og har en barløsning med mulighet for en spiseplass.

Stue og spisestue
Stuen er lys og luftig med store vindusflater på flere sider som gir mye lys til rommet. Stuen er møbleringsvennlig og har god plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. Midt i rommet er det også montert en peisovn som gir en god varme på kalde dager. Utgang til en overbygd terrasse med god plass til utemøblement og trapp ned til hagen.

Bad
Baderom i 1.etasje med lyse veggfliser og mørke flislagte gulv. Her finner du vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegger. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning på vegg. På badet er det varmekabler i gulvet og downlights i tak.

Bad og vaskerom
På badet i sokkeletasjen finner du toalett og dusj med forheng. Innredning med servant og vegghengt speil.

I sokkeletasjen finner du også et separat vaskerom. På vaskerommet finner du vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du tilsammen fem soverom fordelt på tre etasjer. I 2.etasje finner du to av soverommene hvorav ett har tilknyttet balkong. Det ene soverommet er av god størrelse og kan også brukes som f.eks loftstue/tv-stue for ungdommen i huset. Ellers finner du ett soverom i 1.etasje og to i sokkeletasjen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i landlige omgivelser ca. 3 km nord for Jømna sentrum og ca. 6 km øst for Heradsbygd sentrum. Her bor du med umiddelbar nærhet til friområder i skogen hvor hele familien kan nyte fine friluftsopplevelser. For deg som er glad i tur og trening finner du stier og grusveier for løping, sykling, tur og langrenn i nærområdet. Fra boligen er det bare en liten kjøretur til et flott idrettsanlegg i Heradsbygd hvor det arrangeres en rekke aktiviteter for barn og unge. Jømna/Heradsbygd har et godt drevet idrettslag med mange aktiviteter gjennom hele året. Ca. 15 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 161 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/trapperom, kjøkken, soverom og bad.
2.etg: Trapperom/loftstue og soverom.
Kjeller etg: Bad, vaskerom, kontor, entre, trapperom, soverom og soverom 2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue 1.etasje. Luft/luft varmepumpe i trappegang. Varmekabler i gulv på begge bad, samt i entre/gang i sokkeletasje. Forøvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 12.904 kvm. Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Dobbel garasje og uthus med garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 7.434,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon og slamtømming kr 6.192,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 82 bnr. 10 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Lars Mellemstuen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 82
 • Bruksnr: 10
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Ligningsverdi: 684 419,-
 • Primærrom: 161 m2
 • Bruksareal: 161 m2
 • Tomteareal: 12905 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Flotsvegen 67 2416 Jømna Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 294331630