Skip to main content

Lys og fin leilighet med godt utnyttet planløsning. Overflatebehandlinger i 2023. Innglasset balkong.

Andreas Grøttings veg 15B 2408 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, baderom, sovealkove, kjøkken og stue.

Bod i kjeller.

Standard

Lys og fin leilighet med sentral beliggenhet i Nordleiret. Leiligheten har en godt utnyttet planløsning og fremstår som velholdt og innbydende. Her er det gjort diverse oppgraderinger i 2023 i form av nye overflatebehandlinger. Leiligheten er lettstelt og har en fin planløsning med åpne løsninger, sovealkove og innglasset balkong. Du har egen bod i kjelleren med god lagrinsplass. Her bor du med kort avstand til skoler, barnehage, butikker og andre servicetilbud i sentrum. Veien er heller ikke lang til fine friområder både ved Sagtjernet og i skogen.

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en åpen entre med plass til omkledning og til å henge fra deg yttertøy. Entreen har en åpen løsning med stue og adkomst til bad.

Stue
Lys og luftig stuedel med åpen løsning til kjøkkenet. Her er det store vinduer og lyse fargevalg som skaper en god romfølelse. Rommet er møbleringsvennlig og har plass til både sofa og en spiseplass ved kjøkkenet. Utgang til innglasset balkong med plass til sittegruppe.

Kjøkken
Lyst og fint kjøkken hvor innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat. Ventilator over komfyrplass.

Sovealkove
Leiligheten har en lys og koselig sovealkove i stuen med plass til seng. Her er det også plassbygd garderobeskap.

Bad
Lyst baderom med flislagte gulv og veggflater. Her finner du dusj med vegghengt garnityr og stang for dusjforheng, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap på vegg. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Innglasset balkong
Fra stuen har du utgang til en stor og innglasset balkong som gir leiligheten et "ekstra" rom og forlenger utesesongen med mange måneder. På balkongen er det god plass til møblering og vinduer som kan skyves helt til side.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et etablert og familievennlig område rett i utkanten av Elverum sentrum. Her har du kort veg til både barneskole, ungdomsskole og flere barnehager. Fra leiligheten er det kort veg til den populære badeplassen ved Sagtjernet, som også har fine turområder rundt tjernet, samt tufte treningspark. For flere fine turmuligheter er ikke veien lang til Stavåsen. Her har du mange fine turmuligheter gjennom hele året, både til fots, på sykkel eller med ski på beina. På sommeren går en av de mest populære turene til Stavåsdammen med fiske-, bade- og grillmuligheter. En kort gåtur fra leiligheten tar deg til den populære gang- og sykkelstien som fører til både Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet. Forøvrig har du gangavstand til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 41 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entre, baderom, sovealkove, kjøkken og stue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Leilighetens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Baderommet har oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år.

Tomten

Fellestomt på ca. 21.306 kvm. Fellesarealene er opparbeidet med gressplen og diverse beplantning. Asfalterte internveger og parkeringsarealer. Lekeplass på fellesarealet og flere sittegrupper. Felles bod for parkering av sykler og sparker, samt adskilt søppelbod.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Kontakt til motorvarmer kan leies og det er mulighet for leie av garasje i felles garasjeanlegg når det er ledige plasser. Beboere som ønsker plass henvender seg til styret og tildeling skjer etter ansiennitetsprinsippet.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 931, andelsnr. 11 i Nor 2 borettslag med orgnr. 954049833 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tor Nyborg
Solveig Skjæret
Toril Nyborg
Anders Nyborg
Kristin Forårsveen
Hans Erik Forårsveen
Trond Johansen
Frank Johansen
Bjørn Johansen
Knut Johansen
Marit Pettersen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 931
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 950 000,-
 • Totalpris: 1 208 639,-
 • Fellesgjeld: 258 639,-
 • Fellesutgifter: 4 044,-
 • Ligningsverdi: 312 556,-
 • Primærrom: 31 m2
 • Bruksareal: 41 m2
 • Tomteareal: 21306 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Andreas Grøttings veg 15B 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 294324149