Skip to main content

Påkostet og innbydende enebolig med barnevennlig beliggenhet. Stor dobbelgarasje m/bod.

Moskog 1 2280 Gjesåsen Norge

Innhold

1.etg: Entre/gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, bad og 3 soverom.
Kjeller etg: Gang/hall, kjellerstue, vaskerom og div. boder.

Dobbel garasje med bod.

Standard

Velholdt og fin enebolig med barnevennlig beliggenhet på Kjellmyra. Boligen er påkostet i senere tid og fremstår som gjennomført og innbydende. Her har du alt du trenger i boligens 1.etasje med blant annet tre soverom. Sokkeletasje med ekstra stue, eget vaskerom og godt med lagringsplass i flere boder. Du har også gode lagringsmuligheter i den romslige dobbelgarasjen. Ute finner du også en stor og delvis overbygd terrasse med fint utsyn. Her bor du i et hyggelig boligområde på Kjellmyra med nærhet til både barnehage og barneskole. Fine aktivitetsmuligheter i nærområde og flotte naturområder. Til Flisa sentrum er det ca. 5,5 km.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti på bakkeplan. Her kommer du inn i en romslig gang med god plass til omkledning og plass til å henge fra deg yttertøy. Trapp opp til boligens 1.etasje.

Stue
Lys og romslig stue i vinkel med fine møbleringsmuligheter. Rommet har lyse fargevalg og flere store vindusflater som sørger for gode lysforhold. Her er det fin plass til både sofagruppe og spisestue. Montert både varmepumpe og peisovn som sørger for en jevn og god varme. Fra stuen har du også utgang til en stor og delvis overbygd terrasse. På terrassen er det god plass til utemøblement og du har fint utsyn over nærliggende områder. Fra terrassen er det også trapp ned til hagen. I gavelfront på terrassen er det motorstyrte sunscreens montert i 2021.

Kjøkken
Nyere kjøkken fra IKEA med grå profilerte fronter. Du har god skap- og benkeplass og flere overskap med vitrinefronter. Veggflater over kjøkkenbenken med fliser og vindu som gir gode lysforhold. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, micro, koketopp oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser.

Soverom
I boligen finner du totalt tre soverom, alle i 1.etasje. Rommene har lyse fargevalg og plass til seng og garderobeløsning. Hovedsoverommet her egen utgang til terrassen.

Bad
Baderom i 1.etasje med flislagt gulv og vegger med baderomsplater. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Høyskap med ekstra oppbevaringsmuligheter. Varmekabler i gulv.

Vaskerom
Eget praktisk vaskerom i sokkeletasjen med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjellerstue
I sokkeletasjen finner du også en lys og koselig stue, perfekt som ekstra tv-stue. Rommet har fine lysforhold, gode møbleringsmuligheter og montert peisovn.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Kjellmyra, ca 5,5 km fra Flisa sentrum. Koselig og veletablert byggefelt hvor det er godt å vokse opp for barn og ungdom. Her er det kort veg til barnehage og til Sønsterud barneskole. Ungdomsskole og videregående skoler ligger i Flisa sentrum. Kort veg til Kjellmyra stadion med fotballbaner. Håndballhall og Puls treningssenter på Flisa. Det er matvareforretning på Kjellmyra, og i Flisa sentrum er det flere koselige forretninger som dekker de fleste hverdagsbehovene. Til Elverum er det ca 40 km, og til Kongsvinger er det ca 58 km. Det er fine turmuligheter i nærområdet med stier i skogsområdene og koselige grusveger som er perfekte for sykling. På snørike vintere er det oppkjørte løyper i nærområdet når snøforholdene tillater det.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 167 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Underetasje: Stue/trapperom , Vaskerom
1.Etasje:Vindfang , Trapperom , Soverom 3 , Bad , Kjøkken, Stue/spisestue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens oppvarming skjer med ved og elektrisitet. Det er ildsted i hver etasje og montert varmepumpe i stue 1 etasje. Det er elektriske varmekabler i trapperom/stue i underetasje og bad i 1 etg. Øvrig oppvarming med bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.034 kvm. Opparbeidet hage med plen og beplantning. Innkjøring og parkeringsareal er gruset. Inngangsparti med belegningsstein. Skrånende tomt med tilnærmet flate partier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.030,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann/- avløpsgebyr og renovasjon. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 41 bnr. 171 i Åsnes kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Sylvia Svartvadet

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 41
 • Bruksnr: 171
 • Kommunenr: 3418
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 390 000,-
 • Ligningsverdi: 357 839,-
 • Primærrom: 129 m2
 • Bruksareal: 167 m2
 • Tomteareal: 2034 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Moskog 1 2280 Gjesåsen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 293975336