Skip to main content

Velholdt og pen selveierleilighet med kort avstand til sentrum. Balkong. 2 boder i felles kjeller.

Museumsvegen 7 2406 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre/gang, bad, soverom, stue, spisestue og kjøkken

To tilhørende boder i kjelleren.

Standard

Velholdt og pen selveierleilighet med sentrumsnær beliggenhet på Vestad. Leiligheten har en fin planløsning og gode lysforhold. Lyse farger og gjennomførte materialvalg er gjennomgående for hele leiligheten, med flere overflatebehandlinger fra 2021. Leiligheten har blant annet vedovn i stue og varmekabler eller varmefolie i alle gulv, foruten soverom. Tilhørende leiligheten har du også solrik balkong med fint utsyn og 2 boder i felles kjelleretasje. I Museumsvegen bor du sentralt med kort avstand til det meste. En kort gåtur tar deg over gamlebrua til sentrum, og i bydelen finnes flere barnehager, skole, dagligvarebutikker og treningssenter. Fine tur- og treningsområder i umiddelbar nærhet, både på museene og i Grundsetmarka.

Entre/gang
Leiligheten ligger i 2.etasje og har adkomst via felles inngangsparti med trappeforbindelse mellom etasjene. I leiligheten blir du møtt av en lys gang med god plass til å henge fra deg. Gangen er direkte tilknyttet bad og soverom, og har åpen løsning inn til stue.

Stue og spisestue
Romslig og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det lyse overflater og godt med vinduer, som sammen med den åpne romløsningen skaper en god romfølelse. Stuen har fin plass til både sofagruppe og en egen spisestuedel. Utgang til balkong og installert peisovn. I stuen er det også varmefolie i gulv og downlights i tak.

I opprinnelige byggetegninger er dagens spisestue tegnet inn som soverom.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en klassisk og fin kjøkkeninnredning med profilerte fronter i heltre. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med oppbevaringsplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser og to overskap med glassfronter. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom. Rommet har god plass til dobbeltseng og det er montert to skyvedørsgarderober med god oppbevaringsplass.

Bad
Lyst og innbydende baderom med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Her finner du vegghengt toalett og dusjnisje med glassbyggerstein og glassdør. Romslig baderomsinnredning med god skapplass, nedfelt servant og speil med belysning over. På badet finner du også opplegg for vaskemaskin og downlights i tak.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et etablert boligområde på Vestad. Herfra er det ca.1 km til sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Kort veg til dagligvarebutikk med post i butikk. Flere barnehager og skole på Vestad. Ungdomsskole og videregående skole finner du i sentrum. Fra leiligheten er det også nærhet til Terningen arena hvor du blant annet finner høgskole, treningssenter, tannlege og idrettshaller. Her arrangeres en rekke idretts- og kulturarrangementer. Fine turområder både langs Glomma og i Grundsetmarka. I Grundsetmarka finnes det milevis med stier og traseer som kan benyttes både til fots, på sykkel eller med ski. Glomdalsmuseet er en av dine nærmeste naboer og her finner du en populær og fin tursti som går via Skogmuseet og Prestøya.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre/gang, bad/vaskerom, soverom, stue/spisestue og kjøkken.

2 tilhørende boder i kjeller på tilsammen ca. 10 m2. I tillegg andel av andre fellesarealer som vaskekjeller og redskapsbod o.l.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Vedovn i stue. Varmekabler i gulv ved bad og kjøkken, samt varmefolie i stue, gang og spisestue.

Tomten

Eiet fellestomt på ca. 667 kvm. Tomten er tilnærmet flat med privat parkeringsplass på nordsiden av Museumsvegen. Felles overbygd inngangsparti ved 1.etasje mot nord.
Gjerde på tomten går utenfor sameiets fellesområde, og står på naboeiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Felles parkeringsplass på nordsiden av Museumsvegen.

Sameiet

Eierseksjonen hører til et boligsameie. Boligsameiet har ikke utarbeidet vedtekter etc. og meglerforetaket har ikke mottatt regnskap, budsjett eller årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 9.240,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.420,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 325,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1142 snr. 4 orgnr. 927302802 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marianne Berntsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 1142
 • section_number: 4
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Fellesutgifter: 1 000,-
 • Ligningsverdi: 439 022,-
 • Primærrom: 60 m2
 • Bruksareal: 60 m2
 • Tomteareal: 667 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Museumsvegen 7 2406 Elverum Norge

Visning

30.03.2023, 19:00 - 19:30.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 293075319