Skip to main content

Velholdt familiebolig med kort gangavstand til skole og barnehage. Dobbel garasje. Mulighet for utleie.

Henrik Wergelands veg 43 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, stue med utgang til terrasse, 3 soverom, bad og teknisk rom.
Kjeller etg: Entre/gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, kontor, soverom, bad og garderoberom med tilknyttet vaskerom.

To utvendige boder.
Dobbel garasje.

Standard

Velholdt familiebolig med sentral beliggenhet på Hanstad. Her har du kort gangavstand til både skole, barnehage og flere dagligvarebutikker. Boligen har en praktisk planløsning med alt du trenger i 1.etasje og stor kjeller. Kjelleren er renovert i 2019 og er innredet som en leilighet med egen inngang. Boligen fremstår som godt ivaretatt og har fine farge- og materialvalg. Godt med lagringsplass i to utvendige boder og dobbel garasje. Ute finner du også en stor og delvis overbygd terrasse og barnevennlig hage. Velkommen til visning!

Gang/entre
I boligen kommer du inn i en lys entre med plass til omkledning. Her er det stort garderobeskap med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Videre inn i gangen har du adkomst til de øvrige rommene i etasjen og delvis åpen løsning mot stuen.

Kjøkken
Moderne og fint IKEA-kjøkken fra 2015. Innredningen har grå profilerte fronter og takhøye overskap. God skap- og benkeplass og flere overskap med vitrinefronter. Laminert benkeplate med flislagte veggflater over. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. På kjøkkenet er det karnapp og fin plass til en spisestue ved vinduene.

Stue
Stor og flott stuedel med gode møbleringsmuligheter. Rommet har lyse og moderne farge- og materialvalg, og store vindusflater som skaper fine lysforhold. I stuen er det montert både varmepumpe og peisovn som gir godt med varme. Skyvedør i glass ut til en stor og delvis overbygd terrasse.

Toalettrom, vaskerom og bad
Toalettrom med flislagt gulv og installasjoner med toalett og baderomsinnredning med servant og speilskap på vegg. Vaskerom innenfor toalettrom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det er åpen løsning mellom toalettrom og badet, hvor du også har flislagte gulv. På badet er det også flislagte vegger, varmekabler i gulv og downlights i tak. Installasjoner med hjørnebadekar, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

Soverom
I boligens hoveddel finner du tre soverom. Rommene er lysmalte og hovedsoverommet har installer skyvedørsgarderobe.

Leilighet i kjeller
I boligens kjelleretasje er det innredet en leilighet med egen utvendig adkomst. Leiligheten består av gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, kontor, soverom, walk-in-garderobe og baderom.

Kjøkken med lyse profilerte fronter og laminerte benkeplater. Her er det åpen løsning for hvitevarer og ventilator over komfyrplass.

Åpen løsning mot stuen hvor det er fin plass til sofa med tilhørende møblement.

Delikat flislagt baderom av nyere dato. Her finner du vegghengt toalett dusjhjørne med glassvegger og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Ett stort lysmalt soverom med god plass til møblering. Skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.

I leiligheten finner du også et lysmalt kontor og walk-in-garderobe med god skapplass.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Hanstad, kun ca. 2 km sør for Elverum sentrum. Fra boligen er det kun noen hundre meter til både Kiwi og Rema 1000 dagligvare, Hanstad skole og barnehage. Fra eiendommen er det også nærhet til det fine friluftsområdet i Svartholtet. Her går den mest populære turen på langrenn til Svenkerudvollen og ellers i året er det også mange fine stier og traseer som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. Bydelen har en populær kunstgressbane, samt skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien til Norsk Skogmuseum er ikke lang og her foregår det aktiviteter gjennom hele året for både liten og stor. Umiddelbar avstand til kollektiv transport med bybuss og forbindelse til Elverum skysstasjon.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 237 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, gang, trappegang, 3 soverom. bad, vaskerom, stue og kjøkken.
Kjeller etg: Gang, bad, soverom, oppholdsrom, stue og kjøkken.

Arealene er basert på plassmålinger beregnet etter Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.
Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på retningslinjene og bygningssakkyndiges eget skjønn. Bruken av et rom på befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori. Utvendig bod er medtatt under boligens bruksareal (BRA), som sekundærrom (S-rom).

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk varmekabler i baderom. Luft til luft varmepumpe og peisovn i stue. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.052 kvm. Tilnærmet flat tomt med gode lys- og solforhold Innkjøring, oppstillingsplass og interne gangveger er gruset og noe asfaltert. Hageanlegg er opparbeidet med plen, planter, busker og trær.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde kr 14.311,- for 2022. I disse inngikk eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk, disse avgiftene vil derfor variere. Renovasjon kr 4.514,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 765 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ronny Paulsbyen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 765
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 890 000,-
 • Ligningsverdi: 696 240,-
 • Primærrom: 219 m2
 • Bruksareal: 237 m2
 • Tomteareal: 1052 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Henrik Wergelands veg 43 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 291783798