Skip to main content

Lys og gjennomgående endeleilighet i 1.etasje med sentrumsnær beliggenhet. Garasje og innglasset balkong.

Storgata 45A 2414 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, stue med utgang til innglasset balkong, spisestue, kjøkken, gang, bad og 2 soverom.

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.
Kjellerbod og bod på loft.

Standard

Lys og romslig endeleilighet i 1.etasje med fin beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Leiligheten er gjennomgående og har gode lysforhold. Fin planløsning med romslige oppholdsrom og innglasset balkong med utsikt mot nærliggende områder. Leiligheten har to soverom, egen garasjeplass i felles garasjeanlegg med opplegg for el-bil lading og bod i både kjeller og på loft. Bygget har også flere fellesrom med blant annet verksted og "bakebua". Her bor du med kort gangavstand til alt du trenger av servicetilbud og fasiliteter i sentrum, samtidig som du har fine turområder langs Glomma og i Svartholtet i nærheten. Velkommen til visning!

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en lys entre/gang med plass til omkledning og skap med oppbevaringsplass for yttertøy. Fra gangen har du adkomst til de øvrige rommene i leiligheten.

Stue
Romslig stuedel med lyse overflater og store vinduer som gir fine lysforhold. I stuen er det plass til flere sittegrupper og du har utgang til innglasset balkong med utsikt. I stuen er det peisinnsats og åpen løsning inn mot spisestuen.

Spisestue
Egen spisestuedel med plass til langbord hvor du kan samle hele familien. Fin utsikt fra det store vinduet og praktisk adkomst til leilighetens kjøkken.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med flislagte veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Bad
Lyst baderom med flislagte gulv og vegger med flisbrystning, foruten dusjsone med hel vegg i flis. På badet finner du dusjhjørne med glassdører, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap på vegg. Varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Ett av rommene har plassbygde garderobeskap og montert enkel baderomsinnredning med servant og speil med belysning over.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet rett i utkanten av sentrumskjernen. Her er det kun en kort gåtur til Kremmertorget og andre sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, bibliotek, parker, bank osv. Nærhet til Elverum videregående skole med friområder, samt Norsk Skogmuseum og Glomma. En fin gåtur i området er
museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er også en kort gåtur opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Fra Kremmertorget går det buss til øvrige bydeler, skysstasjonen m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 113 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad/vaskerom, entre, gang, soverom og soverom 2.

Aksjeleilighet i 1.etasje med fullt bruksareal innenfor leiligheten. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Innglasset terrasse med sekundære areal. Tilleggsareal for kjellerboder med ca 8 m2, i tillegg loftsbod. (boder ble ikke besiktiget grunnet manglende nøkler). Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.
Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Grunnet usymmetrisk oppdeling og skråvegger med noe utfordrende oppmåling, noe avvik må påregnes.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Tilknyttet fjernvarme fra Eidsiva, sentralvarmeanlegg med vannbåren varme tilkoblet radiatorer. Varmekabler i gulv
ved bad og peisinnsats i stue.

Tomten

Fellestomt på ca. 9.105 kvm. Fellestomten er pent opparbeidet og fremstår som velholdt med plenarealer, blomster, prydbusker og trær. Asfalterte stier, interne veier og parkeringsplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe
upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsområde.

Borettslaget

Lærerbygget As, org. nr. 830377352.
Aksjeselskapet består av 34 leiligheter knyttet til aksjer.
Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 2 278 559.
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 640 203.
Det oppfordres alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 251, aksjebrevnr. 3 i Lærerbygget As boligaksjeselskap med orgnr. 830377352 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket, og overtas slik den fremstår på visning.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Rolf Are Fossumstuen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 251
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 990 000,-
 • Totalpris: 2 340 281,-
 • Fellesgjeld: 350 281,-
 • Fellesutgifter: 6 894,-
 • Primærrom: 104 m2
 • Bruksareal: 113 m2
 • Tomteareal: 9105 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Bredbåndstilknytning

Storgata 45A 2414 Elverum Norge

Visning

30.03.2023, 17:30 - 18:00.

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 286646638