Skip to main content

Lys og fin enebolig med alt på en flate. 4 soverom. Kort gangavstand til Lillemoen skole. Uthus.

Mostuvegen 21 2415 Heradsbygd Norge

Innhold

1.etg: Vindfang, gang, 4 soverom, baderom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Utvendig bod.
Uthus med boder.

Standard

Lys og fin enebolig med landlig og barnevennlig beliggenhet i Heradsbygd. Boligen har en fin planløsning med alt på en flate, og består blant annet av fire soverom og en romslig stue med utgang til terrasse. Solrik tomt med flere fine uteplasser. Ute finner du også inntilbygget bod og uthus med diverse bodplass. Fra eiendommen er det ca. 900 m til Lillemoen barneskole, og ca. 7 km til Elverum sentrum. Du har umiddelbar nærhet til friområder med turmuligheter gjennom hele året. Det er heller ikke lang vei til Heradsbygda/Jømna med skistadion hvor du finner oppkjørte skiløyper og lysløype i vinterhalvåret.

Entre/gang
Boligen har et overbygd inngangsparti hvor du også har adkomst til utvendig bod. Inn i boligen blir du møtt av en lys entre med plass til omkledning. Videre har du plass til å henge fra deg yttertøy og åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkken
Lyst og innbydende kjøkken med profilerte fronter. Innredningen har takhøye overskap som gir godt med skapplass og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater og vindu som gir fine lysforhold. Integrert løsning for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass.

Stue og spisestue
Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen hvor du har god plass til spisestue og sofagruppe. I dag er spisestuen praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. I stuen er det godt med vinduer og lyse overflater. Installert peisovn og utgang til en romslig terrasse.

Bad
Lyst baderom med flislagt gulv. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Soverom
Boligen har totalt fire romslige soverom. Alle rommene er av god størrelse med plass til møblering med seng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Eiendommen har landlig og skjermet beliggenhet i Mostugrenda i Heradsbygd. Fra eiendommen er det ca. 1,7 km til dagligvarebutikk med post i butikk i Heradsbygda og ca. 900 m til Lillemoen barneskole. Friområder i umiddelbar nærhet. På vintertid er det oppkjørte skiløyper og lysløype på Jømna/Heradsbygd skistadion. I sommerhalvåret finner du mange turmuligheter i området, som kan benyttes til fots og på sykkel. Ca. 7 km til Elverum sentrum med butikker og servicetilbud.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 118 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, gang, vindfang og 4 soverom.

Bolig med fullt bruksareal for 1.etasje. Inntilbygget bod med sekundært bruksareal. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kaldtloft, krypkjeller, terrasse og inntrukket inngangsparti uten beregningsmessig areal. Åpen terrasse ca 60 m2. Overbygget inngangsparti med ca 2 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i stue. Elektrisk gulvvarme på baderom og stue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.979 kvm. Deler av tomteareal er veggrunn, og oppgitt areal er derfor ca. 1 7.74 kvm.

Tomten er tilnærmet flat med gruset innkjørsel med biloppstillingsplasser for flere kjøretøy. Hagen er opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 11.891,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 6.134,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 48 bnr. 127 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tom Gjerde

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 48
 • Bruksnr: 127
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 490 000,-
 • Ligningsverdi: 393 160,-
 • Primærrom: 115 m2
 • Bruksareal: 118 m2
 • Tomteareal: 1979 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Turterreng

Mostuvegen 21 2415 Heradsbygd Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 282676469