Skip to main content

Hyggelig enebolig med utleie i kjelleretasjen. Garasje. Barnevennlig område nær skole og flere barnehager.

Heggebærvegen 47 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, 3 soverom, kontor, bad, stue med utgang til terrasse, spisestue med utgang til vinterhage og kjøkken.
Kjeller etg: Entre, gang, stue, 2 soverom, kjøkken, bad og diverse boder.

Garasje.

Standard

Hyggelig enebolig med familievennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en innholdsrik planløsning og egen utleiedel i kjelleretasjen. Her er det mulighet for å få gode skattefrie leieinntekter. Boligen har gjennomgående lyse overflater og en koselig atmosfære. Ute finner du flere fine uteplasser, garasje, uthus og solrik hage. Her bor du i et veletablert boligområde med kort gangavstand til flere barnehager og barneskole på Søbakken. Kort veg til friområder i Stavåsen og skistadion med lysløype og akebakke på vinterstid. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti som tar deg i et vindfang med plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen er tilknyttet de øvrige rommene i 1.etasje og har åpen løsning inn mot stuen.

Stue
Lys og romslig stuedel med gode møbleringsmuligheter. Her er det rom for flere sittegrupper. Stuen har store vinduer som gir rommet godt med lys, og er med å skape en god romfølelse. Installert peisovn og utgang til terrasse. Åpen løsning inn mot spisestue og kjøkken.

Spisestue
Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. Her er det rom for langbord og du har utgang til vinterhage og terrasse.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lysmalt innredning med profilerte fronter. Takhøye overskap mg god oppbevaringsplass og flere overskap med vitrinefronter. Kjøkkenbenker i heltre med god arbeidsflate og veggflater mellom kjøkkenbenk og overskap med laminerte plater. Integrerte hvitevarer med komfyr og koketopp. Ventilator over koketopp og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad
Baderom i 1.etasje med belegg på gulv og flislagte vegger. Her finner du dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligens 1.etasje finner du tilsammen tre soverom, alle med adkomst fra gangen. Rommene har fine fargevalg og god plass til møblering.
I 1.etasje finner du også et kontor. Her er det montert en romslig skyvedørsgarderobe.

Utleiedel
Leilighet med egen utvendig adkomst. Her finner du entre, gang, stue/oppholdsrom, kjøkken, bad, to soverom og diverse boder.

Stue med plass for sofa og tilhørende møblement. Her er det montert vedovn.

Kjøkken med lyse profilerte fronter og benkeplater i laminat.

Baderom med vegghengt dusj, toalett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil på vegg.

I kjellerleiligheten finner du også to soverom, begge med garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen har familievennlig beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Her har du kort gangavstand til flere barnehager, barneskole og dagligvarebutikk. Bydelen har kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter. Forøvrig er det ca. 3,5 km til sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Stavåsen er like utenfor døra, så her kommer du deg enkelt ut på tur. Stavåsen er et ypperlig turområde for den aktive familien, og byr på oppkjørte skiløyper og lysløype på vinterstid, samt fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. I området arrangeres det en rekke aktiviteter for barn og unge, blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren går en av de mest populære turene opptil Stavåsdammen hvor du blant annet kan bade, fiske, grille og eventuelt ta en overnatting i telt.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 216 kvm, Bruksareal: 253 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, bad/vaskerom, soverom, kjøkken, stue, spisestue, soverom 2, soverom 3 og kontor.
Kjeller etg: Gang/trapperom, entre/gang/stue, soverom, gang, kjøkken/vaskerom og bad.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i kjelleretasje og stue 1.etasje. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 971 kvm. Tilnærmet flat tomt med asfaltert innkjøring og gårdsplass. Opparbeidet hage med plen og noe beplantning. Gjerde rundt deler av eiendommen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 17.030,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.218,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 25 bnr. 649 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Kjell Ragnar Enoksen
Karin Månestjerne Halvorsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 25
 • Bruksnr: 649
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 450 000,-
 • Ligningsverdi: 722 327,-
 • Primærrom: 216 m2
 • Bruksareal: 253 m2
 • Tomteareal: 971 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Heggebærvegen 47 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 281781054