Skip to main content

Moderne og lys 2-roms leilighet i 5.etasje. Heis, garasjeplass og bod. Sentral beliggenhet.

Eivind Torps veg 2 - B54 2408 Elverum Norge

Innhold

5.etg: Entre, bad, bod, åpen stue- og kjøkkenløsning og soverom.

Parkeringsplass m/elbil-lader og bod i parkeringskjeller.

Standard

Moderne og lys 2-roms leilighet beliggende i Sentrum Park 2. Leiligheten ligger i 5.etasje og har enkel adkomst via heis, som også tar deg helt ned til felles garasjeanlegg hvor du har egen parkeringsplass og bod. Leiligheten stod ny i 2019 og fremstår som moderne og gjennomført med parkett på gulv, flislagt bad, vannbåren gulvvarme, store vindusflater med utsikt mot sentrum, samt lyse farge- og materialvalg. Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet med alt du trenger av fasiliteter og servicetilbud like utenfor døra. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Leiligheten har enkel adkomst via heis til felles gang. I leiligheten blir du møtt av en lys entre med plass til omkledning og oppbevaring av yttertøy. Entreen er tilknyttet leilighetens bad, en praktisk bod/teknsik rom, samt åpen løsning mot stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Lys og fin stuedel med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det store vinduer med utsikt mot sentrum og lyse fargevalg, som sammen skaper en god romfølelse. Stuen har rom for sofa og en spiseplass.

Lys og moderne kjøkkeninnredning fra Norema med takhøye overskap som gir ekstra skapplass. Innredningen har lysmalte slette fronter og laminerte benkeplater med god arbeidsflate. Innredningen har integrerte hvitevarer med stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Soverom
Leiligheten har ett lyst soverom med adkomst fra stuen. Her er det plass til dobbeltseng og godt med garderobeplass.

Bad/
Flislagt og pent bad med vegghengt wc, dusjhjørne med glassdører og en lys baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap over. Badet har også varme i gulvet, downlights i tak og opplegg vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og svært sentral beliggenhet i Sentrum Park II, nærmest midt i Elverum sentrum. Her har du butikker, cafeer, restauranter, parker og flere treningssentre like utenfor døra. Du har også kort avstand til flere barnehager og skoler, samt høyskolen i Innlandet som ligger på Terningen arena. Fra leiligheten har du gang- og sykkelsti til Høgskolen, samt til skyss-/togstasjonen på Vestad og de øvrige bydelene.

Sentrum Park ligger like ovenfor Glomma, så her har du den populære gang- og sykkelstien langs elva like utenfor. Denne tar deg både til Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, som har fine uteområder. På museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året.

Veien er heller ikke lang opp til Svartholtet, hvor du finner fine friområder som kan benyttes året rundt. Her er det milevis med traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Her bor du med andre ord midt i smørøyet, med kort avstand til alt du trenger i hverdagen!

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 45 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
5.etg: Stue/kjøkken, bad, entre og soverom.

Selveierleilighet (eierseksjon og sameie) i 5.etasje med fullt bruksareal for hele leiligheten. Åpen løsning for kjøkken og stue. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor).
Tilleggsareal for sportsbod opplyst plassert i kjeller utenfor boenheten. Arealer utenfor hovedseksjonen er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Leilighetens primæroppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme. Det er i tillegg balansert ventilasjon.

Selskapet har inngått avtale med Ista i forbindelse med avregning av fjernvarme. Denne må avleses ved overtagelse av ny eier.

Tomten

Fellestomt på ca. 3.294 kvm. Her finner du et velholdt og flott uteområde med hyggelige grøntområder, lekeplass og pergola. Belegningsstein ved gangstier, uteplass og sykkelparkering.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes

Parkering

Egen parkeringsplass i felles parkeringsanlegg. Ellers gateparkering. Det er montert elbil-lader på parkeringsplassen.

Sameiet

Eierseksjonen høer til Sentrum Park boligsameiet, bestående av 89 eierseksjoner. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Ca. kr 3.856,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 4.084,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 1138 snr. 75 orgnr. 921519699 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Fg boligforvaltning as v. Jan Cato Åslie

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 1138
 • section_number: 75
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 490 000,-
 • Fellesutgifter: 3 022,-
 • Primærrom: 40 m2
 • Bruksareal: 45 m2
 • Tomteareal: 3294 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Eivind Torps veg 2 - B54 2408 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 281414493