Skip to main content

Rekkehusleilighet over tre plan med sentrumsnær beliggenhet. Garasje.

Skogvegen 6B 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken og stue med utgang til hage.
2.etg: Gang, bad og 3 soverom (ett med utgang til balkong).
Kjeller etg: Gang og 3 boder.

Garasje i felles garasjeanlegg.

Standard

Rekkehusleilighet med sentrumsnær beliggenhet. Leiligheten har en innholdsrik planløsning over tre plan, hvor du blant annet finner tre soverom. Boligen har noe oppgraderingsbehov for å møte dagens standard, men her er mulighetene mange. Ute har du en privat hagedel, balkong og garasje i felles garasjeanlegg. I Skogvegen bor du med kort avstand til alt av sentrumsfasiliteter, barnehage og skoler, samtidig som veien er kort opp til Svartholtet med fine turområder.

Entre/gang
I boligen kommer du inn i en entre med plass til omkledning og rom for å henge fra deg yttertøy. Videre inn i gangen har du trappeadkomst til kjeller og 2.etasje og adkomst til kjøkken og stue.

Stue
Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her er det plass for både sofagruppe og spisestuedel. Rommet har nøytrale fargevalg og gode lysforhold. Stuen har installert kombiovn (ved og olje) og varmepumpe. Utgang til hage og hellebelagt uteplass.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en lys innredning med slette fronter. Takhøye overskap gir godt med skapplass og du har god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Ventilator over komfyrplass

Soverom
Tre lyse soverom, hvorav ett har utgang til balkong. Et av soverommene har også tilknyttet bod.

Bad
Baderom med belegg på gulv og installasjoner med toalett, badekar med vegghengt dusj og vegghengt servant.

Kjeller etg.
I kjelleretasjen finner du gang og diverse boder.

Beliggenhet

Boligen har sentral beliggenhet ved Jotunhaugen, med gangavstand til sentrum med byfasiliteter, Sjukehuset Innlandet, barneskole, barnehager, Elverum videregående skole og ellers alle øvrige servicetilbud. Svartholtet med flotte tur- og friluftsområder ligger like ved boligen og i bydelen har man lysløype ved Loken. Veien er heller ikke lang ned til Glomma med fine turstier langs elva og gjennom de to museene, Glomdalsmuseet og Skogmuseet.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 138 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang , Hall m/trapp , Kjøkken , Stue.
2.etg: Hall m/trapp , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad.

Oppmålt med lasermåler. Arealer er beregnet ut fra innvendig oppmåling på stedet ihht. Takstbransjens retningslinjer for arealmåling og Norsk Standard 3940, Areal- og volum-beregninger av bygninger, med veiledning. Hvis det er motsetning mellom disse, gjelder Takstbransjens retningslinjer. Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Kombinert ved- og oljekamin i stue og vedovn i kjeller. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Felles festet tomt på 3.376,6 kvm. Fellestomten er opparbeidet med asfaltert innkjøring og adkomst, samt fellesområder med gressplen og trær. Hagedel tilknyttet andelen med plen og noe beplantning.

Bortfester/grunneier er Gunnar Aakrann Eek. Det er etablert festekontrakt for 49 år, gjeldende fra og med 01/10-1961. Årlig festeavgift utgjør kr. 6.233,-.

Bortfester opplyser om at festeavgiften vil bli regulert og det er uklart hva ny festeavgift vil bli. Festeavgiften er en del av felleskostnadene, som vil kunne føre til at felleskostnadene øker i forbindelse med øking av festeavgiften. Kontakt megler for ytterligere informasjon

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder.

Borettslaget

Borettslaget består av 8 andelsleiligheter. Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 473 280,-. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 344 965,-. Årets resultat på kr 118 351,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:
2020 - 2020 - Komplett utvendig maling
2017 - 2018 - Nytt vanninnlegg + nye VVB. Nytt vanninnlegg fra kommunal hovedvannledning. Nytt røropplegg i kjellere + nye VVB.
2005 - 2005 - Skiftet utvendig kledning og isolasjon
2005 - 2005 - Nye inngangsdører
1996 - 1996 - Etterisolering og ny panel på sydgavl
1996 - 1996 - Komplett utvendig maling

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1, andelsnr. 5 i Østli Borettslag med orgnr. 954118290 Fnr. 30 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ellen Margaret Lund

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1
 • leasehold_unit_number: 30
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Totalpris: 2 197 577,-
 • Fellesgjeld: 47 577,-
 • Fellesutgifter: 4 930,-
 • Ligningsverdi: 595 133,-
 • Primærrom: 92 m2
 • Bruksareal: 138 m2
 • Tomteareal: 3376 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Skogvegen 6B 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 280237273