Skip to main content

Velholdt og fin familiebolig med umiddelbar nærhet til Stavåsen. 5 soverom og garasje.

Bekkekroken 25 2409 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, bad m/badstue, gang, toalettrom/vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til vinterhage og terrasse.
2.etg: Gang, bad, loftstue og 2 soverom.

Inntilbygget garasje, kjeller under garasje med to bod.
Anneks.
Utebod/vedbod.

Standard

Velholdt og fin enebolig med familievennlig beliggenhet på Søbakken. Boligen har en innholdsrik planløsning over to plan med flere soverom, stue og eget bad i hver etasje. Gjennomgående lyse overflater og fine materialvalg. Det er gjort diverse oppgraderinger de senere årene, med blant annet bad og kjøkken fra 2017. Ute finner du hagestue, utebod, terrasse, barnevennlig hage, anneks og garasje med bodplass i kjeller. Her bor du i et etablert boligområde like inntil Stavåsen med flotte turmuligheter gjennom hele året. Kort gangavstand til barneskole, dagligvarebutikk og flere barnehager. Velkommen til visning!

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i en lys og romslig entre med god plass til omkledning og rikelig med garderobeplass. Entreen er tilknyttet bad og ett av boligens totalt fem soverom.

Stue og spisestue
Lys og fin stuedel med gode møbleringsmuligheter. Rommet har moderne farge- og materialvalg og store vinduer som gir mye lys. Installert peisovn som gir en god varme til boligen.

Spisestuen er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet, og her er det fin plass til langbord med rom for hele familien. Herfra har du også utgang til vinterhage og terrasse.

Kjøkken
Funksjonelt og pent kjøkken fra 2017 med innredning fra IKEA. Innredningen har lyse profilerte fronter med takhøye overskap. Flere overskap med vitrinefronter. Godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Veggflater over kjøkkenbenker med Kitchenboard. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator over koketopp.

Bad
Pent flislagt baderom i 1.etasje med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og hjørnebadekar. Baderomsinnredning med nedfelt servant og speilskap på vegg. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Glassdør inn til badstue. Her er det elektrisk badstueovn og innredning med granpanel.

Toalettrom/vaskerom
Toalettrom/vaskerom i 1.etasje med belegg på gulv og vegger med fliser. Her finner du toalett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap på vegg.

Soverom
I boligen finner du totalt fem soverom, tre i 1.etasje og to i 2.etasje. Rommene har lyse fargevalg og god plass til møblering.

Loftstue
I boligens 2.etasje finner du også en lys og koselig loftstue som er ypperlig å bruke som f.eks TV-stue.

Bad
Flislagt baderom i 2.etasje fra 2017. Her finner du toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med integrert belysning. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Boligen har fin beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Søbakken barneskole og i området finnes det flere barnehager. Kort veg til flere dagligvarebutikker og til den nye bydelen Ydalir med barneskole, barnehage, dagligvarebutikk og andre forretninger. Fine friområder i Stavåsen og ved Sagtjernet. I Sagtjernet har du også fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier, lekeplass, Tufte treningspark og badeplasser hvor av ett har en stor brygge m/stupetårn. Ca. 2,5 km til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 175 kvm, Bruksareal: 235 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue/trappeløp, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, badstue, entre, soverom, soverom 2 og soverom 3.
2.etg: Loftstue, bad, soverom, soverom 2 og trapperom.

Bolig med fullt bruksareal for kjeller og 1.etasje. Arealer 2.etasje med skråhimlinger og redusert målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9 m). Kjellerrom med målte himlingshøyder 2,51 og 2,05 m. Rom under kjellertrapp medtatt i areal. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Boder, innglasset terrasse og garasje er medtatt som sekundærareal. Kaldtloft, rafteloft, krypkjeller, terrasseplatting samt inntrukket inngangsparti uten måleverdige areal. Gulvareal terrasse med ca 18 m2. Inntrukket inngangsparti med trapperepos med gulvareal ca 3 m2.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Peisovn i stue 1.etasje. Luft/luft varmepumpe i loftstue. Elektrisk gulvarme ved begge bad, kjøkken og stue 1.etasje. Øvrig oppvarming med panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 736 kvm. Innkjøring og gårdsplass med shingel. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning. Belegningsstein på sti fra gårdsplass til anneks via terrasseplatting.

Deler av tomt som veggrunn.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.915,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.988,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 195 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Magne Almås

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 195
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 790 000,-
 • Ligningsverdi: 533 680,-
 • Primærrom: 175 m2
 • Bruksareal: 235 m2
 • Tomteareal: 736 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Bekkekroken 25 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 278844189