Skip to main content

1-roms leilighet i 2. etasje med stor innglasset balkong. Oppgraderingsbehov. Gangavstand til sentrum. Garasje.

Grottavegen 10A 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Entre, baderom, sovealkove, kjøkken og stue.

Bod i kjeller
Garasje

Standard

1-roms leilighet i 2.etasje med sentrumsnær og fin beliggenhet. Leiligheten har eldre standard og det må påberegnes oppgradering for å møte dagens krav til standard, men her er mulighetene mange. Leiligheten har en fin planløsning og romslig innglasset terrasse med utsyn mot fellesarealer. Her bor du i et etablert boligområde med gangavstand til sentrum samt til fine friområder i Svartholtet og langs Glomma.

Gang/entre
I leiligheten kommer du inn i en gang/entre med plass til omkledning samt til å henge fra deg yttertøy. Gangen er tilknyttet leilighetens bad samt har åpen løsning mot stuen.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Stue i åpen løsning med kjøkken og sovealkove. Den åpne løsningen gir en god romfølelse med plass for både sofa og spiseplass ved kjøkkenet. Rommet har godt med vinduer og utgang til en stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom gjennom store deler av året. Fra balkongen har du fint utsyn og god plass til møblering.

Kjøkken
Eldre kjøkken fra byggeår med lyse laminerte fronter. Benkeplate av laminat og stålbenk med oppvaskkum og utslagsvask. Veggflater over kjøkkenbenken med tapet. Ventilator over komfyrplass.

Sovealkove
Leiligheten har sovealkove i åpen løsning med stuen. I sovealkoven er det 2 plassbygde skap.

Bad
Baderom med gulvbelegg og vinyltapet på veggflater. Baderommet er utstyrt med toalett, vegghengt dusjgarnityr samt servant med speil og belysning over. Opplegg for vaskemaskin.

Innglasset balkong
Fra stuen har du utgang til stor innglasset balkong som gir leiligheten et ekstra rom gjennom store deler av året.

Beliggenhet

Leiligheten har sentral og fin beliggenhet i et barnevennlig område ved Fjeldsetlia. Her bor du med kort gangavstand til sentrum med alt av byfasiliteter. Flere skoler og barnehager i nærheten, samt dagligvarebutikk like over veien. Kort veg ned til Glomma med fine turområder. Turstien langs Glomma tar deg til både Skogmuseet og Glomdalsmuseet. Her går gang- og sykkelveien helt til Heradsbygd hvis du har lyst på en lengre tur. Langs gang- og sykkelstien er det tilrettelagte områder med benker, lekeplasser og friområder. Fra boligen er det også kort veg opp til Svartholtet med fine tur- og treningsmuligheter. Her er det milevis med stier og grusveier som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. På vinterstid er det et godt utbygd løypenett for deg som er glad i langrenn. Her kan du ta deg til store deler av marka i omkring Elverum og bygdene rundt. En av de mest populære turene går til Svenkerudvollen, hvor det blant annet selges kaffe, vafler og kakao i helgene. Det er bybussforbindelse med videre forbindelse til skysstasjonen og Terningen Arena med høgskole på Vestad like ved.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 42 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2.etg: Entre, baderom, sovealkove, kjøkken og stue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer. Baderom har montert panelovn.

Tomten

Fellestomt på ca. 3 973 kvm. Tomten er tilnærmet flat med opparbeidede plenområde med diverse beplantning. Området har asfaltert adkomst, gangveger samt parkeringsplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på felles parkeringsareal.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 1, andelsnr. 14 i Fjellset Borettslag med orgnr. 954159736 Fnr. 73 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Stig Frode Olsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 1
 • leasehold_unit_number: 73
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 850 000,-
 • Totalpris: 1 073 168,-
 • Fellesgjeld: 223 168,-
 • Fellesutgifter: 4 190,-
 • Ligningsverdi: 292 201,-
 • Primærrom: 32 m2
 • Bruksareal: 42 m2
 • Tomteareal: 3973 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Grottavegen 10A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 278844088