Skip to main content

Enebolig med kort gangavstand til skole, barnehage og dagligvarebutikk. Kjeller med mange muligheter. Uthus.

Johan Falkbergets veg 47 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, toalettrom, gang, vaskerom, bad, 2 soverom hvor ett har utgang til balkong, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
Kjeller etg: Gang, kjellerstue med kjøkkenkrok, 2 disponible rom, gang, bad og 3 boder.

Uthus med diverse boder.

Standard

Hyggelig enebolig med sentral beliggenhet på Hanstad. Boligen går over to plan og har egen inngang i kjelleretasjen. I 1.etasje har du alt du trenger med blant annet to soverom, bad, eget vaskerom og ekstra toalettrom. I kjelleretasjen finner du blant annet kjellerstue med kjøkkenkrok, bad, flere disponible rom og bad, så her har du mange muligheter. Ute finner du uthus med gode lagringsmuligheter. Fra eiendommen har du kort gangavstand til skole, barnehage og dagligvarebutikker på Hanstad. Forøvrig er det ca. 2,5 km til Elverum sentrum med øvrige servicetilbud og fasiliteter. Nærhet til fine friområder i skogen og langs Glomma og museumsområdene.

Gang/entre
I boligens entre er det god plass til omkledning, og mulighet for å henge fra seg yttertøy og sko. Entreen er tilknyttet toalettrom, og videre adkomst inn i gangen.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en eldre innredning antatt fra byggeår. Innredningen med lyse profilerte fronter og kjøkkenfornying/foliering fra senere tid. Nye benkeplater i laminat med kitchen-board på veggflater over. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det også plass til en spiseplass ved vinduet.

Stue
Boligens stue er romslig og har god plass til både sofagruppe og spisestue. Rommet har store vinduer som gir gode lysforhold. Montert både varmepumpe og peisovn som gir en jevn og god varme på kalde dager. Fra stuen er det også utgang til terrasse.

Bad 1.etasje
Lyst baderom i 1.etasje med belegg på gulv og vegger med våtromsplater. Her finner du toalett, badekar med vegghengt dusjgarnityr og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over.

Toalettrom og vaskerom
Toalettrom i 1.etasje med toalett og vegghengt servant.

Romslig vaskerom i 1.etasje med vegghengt vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Høyskap med god lagringsplass.

Soverom
I boligens 1.etasje finner du to soverom, begge med god plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverom med utgang til balkong.

Stue med kjøkkenkrok
Kjellerstue med fin plass for sofagruppe. Her er det montert vedovn og du har kjøkkenkrok med enkel innredning. Hybelkjøkken med to kokeplater og vaskekum i metall.

Bad
Baderom i kjelleretasjen med belegg på gulv og vegger med baderomsbelegg. Installasjoner med toalett og vegghengt servant med speilskap på vegg. Vegghengt dusj med forheng.

Disp.rom
I kjelleretasjen finner du også gang med egen utvendig adkomst, to disponible rom og tre boder.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et attraktivt og familievennlig boligområde på Hanstad, kun ca. 2,5 km sør for Elverum sentrum. Fra boligen er det kort vei til flere dagligvarebutikker, Hanstad skole og flere barnehager. Eiendommen har umiddelbar nærhet til det fine friluftsområdet i Svartholtet. Her går den mest populære turen på langrenn til Svenkerudvollen og ellers i året er det også mange fine stier og traseer som kan benyttes til fots eller på sykkelsetet. Bydelen har en populær kunstgressbane, samt skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien til Norsk Skogmuseum er ikke lang og her foregår det aktiviteter gjennom hele året for både liten og stor. Kort avstand til kollektiv transport med bybuss og forbindelse til Elverum skysstasjon.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 208 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, wc, vaskerom, soverom, soverom 2, entre, gang, trapperom og vindfang.
Kjeller etg: Kjellerstue/kjøkken, bad, soverom, soverom 2, trapperom, vindfang/entre.

Enebolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje og kjeller. Himlingshøyde kjeller målt til 2,25 - 2,30 m. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Oppholdsrom i kjeller uten tilfredsstillende dagslysareal er medtatt som primærareal (vindusareal <10% av gulvareal). Kaldtloft, overbyggede inngangspartier 1.etasje og kjeller, åpen terrasse og luftebalkong uten måleverdige areal. Overbygget inngangsparti med areal ca 4 m2. Overbygget kjellernedgang med areal ca 4 m2, terrasseareal ca 19 m2 og luftebalkong areal ca 5 m2. Boder og tidligere fyrrom kjeller medtatt som sekundærareal.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe og peisovn i stue 1.etasje. Vedovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming med panelovner/stråleovn.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.260 kvm. Etablert hage med plen og noe beplantning. Deler av eiendommen med gjerde. Jordvoll mot riksveien.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 16.821,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 4.084,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 509 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Oddgeir Moen
Clary Monica Moen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 509
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 690 000,-
 • Ligningsverdi: 823 949,-
 • Primærrom: 179 m2
 • Bruksareal: 208 m2
 • Tomteareal: 1260 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Johan Falkbergets veg 47 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 278844071