Skip to main content

Koselig enebolig med alt på ett plan. Uthus med garasje og bod. Landlig og fin beliggenhet.

Ranumsvegen 597 2435 Braskereidfoss Norge

Innhold

1.etg: Entre, bod, bad, kjøkken, spisestue, stue med utgang til terrasse og soverom med utgang til terrasse.

Uthus med garasje og diverse boder.

Standard

Koselig liten enebolig med landlig og fin beliggenhet ved Tøråsmoen i Våler kommune. Boligen ble bygd i 1997 og fremstår som velholdt og innbydende. Praktisk planløsning med alt på en flate og overbygd terrasse med adkomst til hage. Ute finner du også uthus med garasje og diverse boder. Tomten er usjenert og grenser mot åpne jorder. Du har også umiddelbar nærhet til fine friarealer i skog og mark. Ca.10 km til barne og ungdomsskole i Våler samt ca. 1,5 km til Tøråsen barnehage. Ca. 10 km til Våler og ca. 28 km til Elverum sentrum hvor du finner alt av servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Gang/entre
Boligen har et hyggelig inngangsparti, og i boligen blir du møtt av en lys entre med plass til å henge fra deg yttertøy og sko. Garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter.

Kjøkken
Kjøkken med åpen løsning mot spisestuen. Innredningen har profilerte fronter og benkeplater i laminat med fin arbeidsflate. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser. Opplegg for benkemontert oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Spisestue og stue
Fin plass til spisestue i praktisk tilknytning til kjøkkenet.
Åpen løsning mot den øvrige stuedelen hvor det er fin plass til en sofagruppe. Rommet har lyse fargevalg og vinduer på flere sider som gir godt med innlys. Fra stuen har du også utgang til en overbygd terrasse.

Bad
Baderom med adkomst via bod/teknisk rom. Her finner du toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Flislagte vegger ved dusjhjørne. Egen innredning med underskap og utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
I boligen finner du ett romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk og fint til med omkringliggende jorder ved Tøråsmoen i Våler kommune. Fra boligen er det ca. 4 kilometer til Braskereidfoss hvor du finner matbutikk og bensinstasjon, og ca. 10 km til Våler sentrum. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Her finnes også barnehager, Vålbyen skole og Våler ungdomsskole. Solør videregående har avdeling både i Våler og på Flisa.

Innbyggerne i Våler kan finnes en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', og som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Gjennom året er det mye aktiviteter i Våler, med f.eks Vålerdagene og Gatebil på Vålerbanen hvor det finnes et topp moderne trafikksentrer for NAF. Her holdes eventer hvor det er mulighet for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler nettopp her.

Våler kan by på mange flotte turer i skog og mark som f. eks Spulstoppen med flott utsikt over store deler av Våler. Her er det tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes sammen med familie og venner.

Våler kommune er et eldorado for den som er interessert i friluft, jakt og fiske. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga kan alle være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, entre, soverom og teknisk bod.

Enebolig med fullt bruksareal for hele 1.etasje. Teknisk bod for adkomst til baderom er medtatt som primært bruksareal. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Kaldtloft, krypkjeller, inngangsparti og terrasse uten måleverdige areal.

Oppvarming

Oppvarming med strøm.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.139 kvm. Gruset innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsplasser for flere biler. Opparbeidet hage med plen og diverse beplantning.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I uthus/garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjorde ca. kr 6.947,- i 2021. I disse inngår eiendomsskatt, renovasjon og septikrenovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 65 bnr. 50 i Våler (Innlandet) kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Marianne Hansen Øieroset
Mona Hansen
Elisbeth Johannessen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 65
 • Bruksnr: 50
 • Kommunenr: 3419
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 290 000,-
 • Ligningsverdi: 241 573,-
 • Primærrom: 60 m2
 • Bruksareal: 60 m2
 • Tomteareal: 1139 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 1

Ranumsvegen 597 2435 Braskereidfoss Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 276989480