Skip to main content

Innbydende og delikat enebolig med stor trippel garasje. Vannbåren varme. 5 soverom og 2 bad.

Slåttrønningen 30 2410 Hernes Norge

Innhold

1.etg: Entré/hall, toalettrom, stue og spisestue med utgang til terrasse, kjøkken, vaskerom med utvendig adkomst, bad og 2 soverom.
2.etg: Loftstue, bad, bod og 3 soverom

Garasje med 3 parkeringsløp.
Uthus/bod.

Standard

Innholdsrik og fin enebolig av typen Älvsbyhus med barnevennlig beliggenhet i Hernes, litt landlig, men samtidig innen kort avstand til skole og barnehage. Boligen går over to plan og har en innholdsrik planløsning med blant annet 5 soverom, 2 bad og et praktisk vaskerom med egen utvendig adkomst. Lyse- og moderne farge- og materialvalg, åpne løsninger og store vindusflater er gjennomgående for hele boligen. Oppvarming med vannbåren varme, varmepumpe og peisovn. Ute finner du hage, solrik terrasse, stor garasje med tre garasjeløp og uthus/bod med god lagringsplass. Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til skole og barnehage i Hernes og ca. 5 km til Elverum sentrum med alt av servicetilbud og fasiliteter. Velkommen til visning!

Entre/hall
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg inn i entreen. Her er det god plass til omkledning og rom for å henge fra seg yttertøy og sko. Fra entreen går det trapp opp til 2.etasje, og du har adkomst til de øvrige rommene i etasjen.

Stue og spisestue
Innbydende stue i vinkel med store vindusflater og lyse farge- og materialvalg. Rommet har fine møbleringsmuligheter med plass til både sofagruppe og spisestue. I stuen er det montert peisovn og du har utgang til en stor og solrik terrasse.

Kjøkken
Stort og flott kjøkken med innredning fra 2020. Innredningen har lyse slette fronter og benkeplater i laminat med god plass til matlaging. Integrerte hvitevarer med stekeovn og koketopp. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. På kjøkkenet er det fine lysforhold og god plass til spiseplass foran vinduene.

Bad, toalettrom og vaskerom
Lyst baderom i 1.etasje med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over.

Eget toalettrom med adkomst fra entreen. Her finner du toalett og servant.

Praktisk og romslig vaskerom med adkomst via kjøkken. Vaskerommet har også egen utvendig adkomst. Her er det opplegg for vaskemaskin og utslagsvask.

Soverom
I boligen finner du til sammen fem soverom, to i 1.etasje og tre i 2.etasje. Rommene har fine fargevalg og god plass til møblering. Har du ikke behov for alle fem soverommene, kan du f.eks benytte det ene rommet som kontor eller ekstra stue.

Loftstue
I 2.etasje finner du også en koselig loftstue med fine møbleringsmuligheter.

Bad 2.etasje
Baderom i 2.etasje med vegghengt toalett, badekar og baderomsinnredning med toppmontert servant og speil på vegg.

Beliggenhet

Eiendommen har sentral og fin beliggenhet i trivelige Hernes, i et etablert boligområde. Fra boligen er det ca. 1,5 km til barneskole, barnehage og Herneshallen med en rekke aktivitetstilbud. Her er det er et godt tilrettelagt idrettsmiljø for barn og ungdom. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med et variert løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og mange fine traseer for store og små. På sommerstid er det fine gang og sykkelstier i området og fra eiendommen er det kort veg til Bergesjøen, med badestrand og fine forhold for fiske og kanopadling. Ca. 5 km til Elverum sentrum med et godt utvalg av butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Det er etablert gang/sykkelvei til Elverum sentrum fra barneskolen i Hernes. Forøvrig er det ca. 3,5 km til den nye bydelen Ydalir med barnehage, barneskole og flere dagligvarebutikker og andre forretninger.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 190 kvm, Bruksareal: 193 kvm
Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Entré, gang, kjøkken, stue, vaskerom, bad, 2 soverom, wc-rom
2.etg: Stue, bad, 3 soverom

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens oppvarming skjer ved vannbåren varme til radiatorer. Varmekabler i gulv ved bad og luft/luft varmepumpe i loftstue. Det er også ildsted med peisovn i stue.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1195 kvm. Gårdsplass opparbeidet med singel. Inngjerdet hage med nysådd plen.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe
upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 20.333,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.988,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 111 bnr. 113 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Rita Bystrøm Mosen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 111
 • Bruksnr: 113
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 350 000,-
 • Ligningsverdi: 963 237,-
 • Primærrom: 190 m2
 • Bruksareal: 193 m2
 • Tomteareal: 1195 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Slåttrønningen 30 2410 Hernes Norge

Visning

12.06.2023, 17:00 - 17:30.

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 275066818