Skip to main content

Lys og fin enebolig i barnevennlig område. Nytt baderom i 2019 og kjøkken i 2021. Mulighet for utleie. Dobbel carport.

Bekkekroken 21 2409 Elverum Norge

Innhold

1. etg: Entre, gang, boder, 3 soverom, baderom, kjøkken og 2 stuer med utgang til innglasset terrasse.
Kjeller etg: Entre, trapperom, bod, gang, 2 soverom, baderom, badstue, kjøkken og kjellerstue.

Utvendig bod
Dobbel carport

Standard

Lys og velholdt enebolig med god standard og sentral beliggenhet i et barnevennlig boligområde på Søbakken. Boligen er innholdsrik og har en fin planløsning med mange soverom og flere stuer i åpen løsning med kjøkkenet. Dette gir en veldig god romfølelse sammen med alle vindusflatene i rommet. I kjelleretasjen er det mulighet for utleie, som kan gi deg gode skattefrie leieinntekter. Boligen har gjennomgått diverse oppgraderinger senere år med blant annet nytt baderom i 1. etasje i 2019, kjøkken i 2021 samt diverse nye overflatebehandlinger og fremstår som moderne og innbydende. Ute finner du en fin innglasset hagestue med utgang til en stor og solrik terrasse med trapp ned til hagen. Kort gangavstand til Søbakken barneskole, flere barnehager og dagligvarebutikk. Fra eiendommen er det også nærhet til Sagtjernet og fine friområder i Stavåsen. Vegen er heller ikke lang til sentrum med øvrige servicetilbud. Velkommen til visning!

Velkommen!
I Bekkekroken 21 blir du møtt av et smart og overbygd inngangsparti i sammenheng med carporten. Entreen innenfor gir god plass til omkledning samt oppbevaring av sko og yttertøy. Her har du også en bod som har en fin funksjon som garderoberom. Fra entreen er det adkomst til soveromsgang med baderom og dør ut i stuen.

Stue og spisestue
Boligen har to stuer som er fordelt med kjøkkenet som midtpunkt. Dette gir rommet en fin oppdeling og flere soner. Begge stuene er av god størrelse med rom for både spisestue og sofagruppe. Den nedre stuen har godt med vinduer som sammen med takhøyden gir rommet en god romfølelse og masse naturlig lys. Begge stuene har etablert ildsted med vedovn som sørger for ekstra varme i kaldere perioder. Nøytrale og tidsriktige farge- og materialvalg. Fra stuen er det utgang til hagestuen med videre adkomst til terrassen og hagen. Terrassen har god plass til utemøblement.

Kjøkken med spiseplass
Stort og lekkert kjøkken fra IKEA montert i 2021. Her har du et arbeidsvennlig kjøkken med masse plass i form av skapplass og gode arbeidsflater på benkeplatene. Enkelte overskap med glassdører og veggflater over kjøkkenbenk med kitchenboards. Integrerte hvitevarer i form av platetopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stue/spiseplass, som gjør kjøkkenet til en sosial samlingsplass.

Bad
Lyst og fint baderom renovert i 2019 med flislagt gulv og baderomsplater på veggflater. Baderommet har vegghengt toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme samt opplegg for vaskemaskin og plass til vaskesøyle.

Soverom
Boligen har totalt 5 soverom, hvor 3 av rommene befinner seg i boligens 1. etasje. Alle rommene har god plass til møblering av seng med tilhørende møblement. Boligens øvrige soverom befinner seg i kjelleretasjen og har alle god størrelse.

Utleiedel i kjeller
Utleiedel i kjelleretasjen med egen utvendig adkomst.

Her finner du et stort oppholdsrom med god plass til møblering. Kjøkkeninnredning med slette fronter og god oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer i form av stekeovn og platetopp. Ventilator over stekeplass.

Baderom med toalett, badekar og baderomsinnredning med servant og speil over. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Fra baderommet er det også adkomst til badstue.

To soverom med lyse fargevalg og fin plass til seng og garderobeskap.

Hagestue
Fra stuen har du utgang til en fin hagestue/innglasset terrasse. Den innglassede terrassen skaper en fin forlengelse av stuen, og kan benyttes gjennom store deler av året. Skyvedører til terrasse utenfor.

Beliggenhet

Boligen har fin beliggenhet i et etablert boligområde på Søbakken. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Søbakken barneskole og i området finnes det flere barnehager. Kort veg til flere dagligvarebutikker og til den nye bydelen Ydalir med barneskole, barnehage, dagligvarebutikk og andre forretninger. Fine friområder i Stavåsen og ved Sagtjernet. I Sagtjernet har du også fine fiskemuligheter, gjerne fra båt. Rundt tjernet er det fine friarealer med turstier, lekeplass, Tufte treningspark og badeplasser hvor av ett har en stor brygge m/stupetårn. Ca. 2 km til Elverum sentrum hvor du finner du et bredt utvalg av servicetilbud og fasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, parker, lekeplasser, idrettshaller m.m.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 225 kvm, Bruksareal: 247 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1. etg: Entre, gang, 3 soverom, baderom, kjøkken og 2 stuer.
Kjeller etg: Entre, trapperom, gang, 2 soverom, baderom, badstue, kjøkken og kjellerstue.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm og vedfyring. Det er etablert ildsted med vedovn i begge stuer i 1. etasje. Installert varmepumpe i stue i 1. etasje samt i stue i kjeller. Elektrisk gulvvarme i entre, samt på begge baderom. Eventuell øvrig oppvarming skjer ved bruk av panelovner.

Tomten

Eiet tomt på ca. 697 kvm. Deler av tomten er veggrunn i Bekkekroken og oppgitt areal er derfor 598 kvm.

Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass med parkering i carport i sammenheng med inngangsparti. Tomten er tilnærmet flat og pent opparbeidet med plen og beplantning i form av prydbusker. Adkomst til hage opparbeidet med belegningsstein.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I carport. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 19 580,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3 218,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1 300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 26 bnr. 193 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Ashraf B Khorshidi

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 26
 • Bruksnr: 193
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 490 000,-
 • Ligningsverdi: 916 870,-
 • Primærrom: 225 m2
 • Bruksareal: 247 m2
 • Tomteareal: 697 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage

Bekkekroken 21 2409 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 274138814