Skip to main content

Lys og fin 3-roms sentrumsleilighet med flott utsikt til Glomma. God planløsning og hyggelig balkong. Garasjeplass.

Elvarheimgata 4E 2414 Elverum Norge

Innhold

2.etg: Gang/Entre, bod, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Privat bod, felles sykkelbod og parkeringsplass i kjeller

Standard

Fin og romslig 3-roms leilighet i 2. etasje med en fantastisk flott utsikt mot Glomma og Gammelbrua. Leiligheten har en fin planløsning og gjennomgående lyse overflater. Oppvarming via vannbårne radiatorer gir lavt strømforbruk, samtidig som det betales fyringsforskudd på kr. 2000,- i felleskostnader. Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen har leiligheten utgang til en koselig balkong med en meget hyggelig utsikt. kjelleren har du privat bod, felles sykkelbod og egen parkeringsplass. Heis fra parkeringskjelleren gir deg enkel adkomst til fellesarealer og videre til leiligheten, samt en ny og enklere hverdag. I Gammelbruplassen bor du svært sentralt med gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter. Samtidig er veien kort ned til Glomma med fine friområder og turstier.

Velkommen!
Leilighetsbygget har felles inngang i 1.etasje med adkomst fra fellesarealer med porttelefon og trapperom. Inn i leiligheten blir du møtt av en lys og åpen gang med god omklednings- og garderobeplass. Gangen har tilknyttet baderom, leilighetens to soverom og videre adkomst til stue og kjøkken.

Åpen stue- og kjøkkenløsning
Romslig stue med lyse fargevalg som sammen med alle de store vindusflatene på flere sider gir en særdeles god romfølelse og lysforhold. Stuen er møbleringsvennlig med god plass til sofa og spiseplass.

Kjøkken
Arbeidsvennlig, lyst og fint kjøkken i åpen løsning med stuen. Innredningen har lyse profilerte fronter og godt med skapplass. Benkeplater i laminat med fin plass til matlaging. Hvite lekre fliser på veggflater over kjøkkenbenk. Innredningen har opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse soverom av god størrelse. Rommene har god plass til møblering av seng og gardrobeløsning.

Bad
Leiligheten har et lyst flislagt bad som er utstyrt med toalett, dusjkabinett samt baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Innglasset balkong
Fra stuen er det utgang til en romslig innglasset balkong med flislagt gulv. Fra balkongen har du en fin utsikt over nærliggende områder og Glomma samt Gammelbrua.

Beliggenhet

Leiligheten har attraktiv og fin beliggenhet midt blant sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, restauranter, parker m.m. Her har du kort avstand til det meste og du finner flere barnehager, samt barne-, ungdom- og videregående skole innen kort gangavstand. Kort veg til den populære gang- og sykkelstien langs Glomma som blant annet tar deg til Norsk Skogmuseum. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Nærhet til Terningen arena med blant annet Høyskole, treningssenter og friidrettsbane.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 95 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
2. etg: Gang/Entre, baderom, 2 soverom, kjøkken og stue.

Bod i kjelleren er ikke medtatt. Innglasset balkong er tatt med under boligens bruksareal(BRA) som sekundærrom(S-rom), målt areal 9 kvm.
Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av vannbåren varme til radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Elektrisk gulvvarme på baderom. Sameiet Gammelbruplassen har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år. Ved flytting må målere avleses.

Tomten

Fellestomt på ca. 3 184,6 kvm. Området er pent opparbeidet med lekeplass og grøntområde med benker og sitteplasser. Brosteinsbelagte gangstier.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Ellers gateparkering.

Sameiet

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 8 213,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt. Renovasjon kr 3 239,- og faktureres direkte fra SØIR. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 30 bnr. 1130 snr. 23 orgnr. 892029512 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Tor eiendom as v. Tor Knutsen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmegler MNEF
Bjørn Magnus Brynildsen

Mob: 48 22 53 49
E-post: bmb@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 30
 • Bruksnr: 1130
 • section_number: 23
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 250 000,-
 • Fellesutgifter: 5 347,-
 • Ligningsverdi: 756 097,-
 • Primærrom: 83 m2
 • Bruksareal: 95 m2
 • Tomteareal: 3184 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Elvarheimgata 4E 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 272888642