Skip to main content

Lys og lettstelt 3-roms leilighet på bakkeplan. Kort veg til skole, barnehage og dagligvarebutikker.

Helsetvegen 3A 2407 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, 2 soverom, bad, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse.

Utvendig bod.

Standard

Lys og lettstelt 3-roms leilighet med hyggelig og sentral beliggenhet på Hanstad. Leiligheten har en åpen og fin planløsning og lyse overflater. Oppvarming med elektrisk gulvvarme og vedovn i stuen. Leiligheten har godt med oppbevaringsplass både i utvendig og innvendig bod. Ute finner du også en stor terrasse med delvis overbygg. I Helsetvegen bor du med kort avstand til både skole, barnehage og dagligvare med post i butikk. Fra leiligheten har du friområder i Svartholtet i umiddelbar nærhet. Velkommen til visning!

Entre/gang
Leiligheten har et hyggelig overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Inn døren blir du møtt av et vindfang med plass til omkledning. Videre inn i gangen har du adkomst til bad, bod og leilighetens to soverom. Delvis åpen løsning inn til stue.

Stue
Lys og fin stuedel med store vindusflater og lyse fargevalg. Rommet er møbleringsvennlig med plass til både sofagruppe og spiseplass. Leiligheten har varmekabler i alle gulv foruten soverom og bod, og i stuen er det også montert peisovn som gir en god. Åpen løsning mot kjøkken og utgang til overbygd terrasse. Terrassen er skjermet og har fin plass til utemøblement og direkte adkomst til hage.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en malt kjøkkeninnredning med profilerte fronter i heltre. Kjøkkenbenker i laminat og veggflater mellom kjøkkenbenk og overskap med fliser. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Soverom
Leiligheten har to lyse og fine soverom med god plass til møblering og garderobeløsning.

Bad
Lyst baderom med gulvbelegg og våtromsbelegg på vegger. Baderommet er utstyrt med toalett, dusjhjørne med skyvedører og baderomsinnredning med nedfelt servant og speil med belysning over. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk på Hanstad. Her bor du med marka som nærmeste nabo, så her kan du ta på deg joggesko på trappen og starte løpeturen. Svarholtet er godt tilrettelagt for tur og trening gjennom hele året. Her er det milevis med stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina. Skiløypene på vinterstid tar deg bl.a. til Svenkerudvollen hvor du kan få kjøpt vafler, kaffe og kakao. Fra leiligheten er det ca. 3 km til Elverum sentrum hvor du finner alle byfasiliteter som sykehus, apotek, kjøpesentre, bowling, svømmehall, forretninger, cafeer og restauranter, samt alle øvrige servicetilbud. Det er kort gangvei til dagligvarebutikk med post, barneskole og flere barnehager. Bydelen har en populær kunstgressbane, samt skatepark og sandvolleyballbane på skoleområdet. Veien til Norsk Skogmuseum er ikke lang og her foregår det aktiviteter gjennom hele året for både liten og stor. Kort avstand til kollektiv transport med bybuss som har forbindelse til Elverum skysstasjon.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Stue, kjøkken, bad, gang, vindfang og 2 soverom.

Selveierleilighet (eierseksjon og sameie) med 1.etasje i seksjonert rekkehus med 2 etasjer og loftsetasje. Rekkehus med til sammen 8 leiligheter. Platting foran overbygget inngangsparti. Terrasseplatting med adkomst fra stue og terreng. Privat bod ved nordgavl 1.etasje.
Fullt bruksareal for arealer omsluttet av yttervegger. Boligen er ikke fullstendig kontrollert i forhold til dagslyskrav (min 10 % av gulvarealet) og volumkrav (min 15 m3) for oppholdsrom (stue, kjøkken, soverom og kontor). Overbygget inngangsparti og terrasseplatting uten beregningsmessig areal. Sekundære arealer med innvendig bod. Tilleggsareal for utvendig bod 1.etasje med ca 5 m2. Arealer er etter nye retningslinjer ikke medtatt ved arealoversikten ovenfor.

Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. befaringstidspunktet har betydning for om rommet defineres som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med teknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for valg av arealkategori.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming skjer ved bruk av strøm- og vedfyring. Baderom, kjøkken, stue og entre med elektrisk gulvvarme. Etablert ildsted med peisovn i stue. Panelovner på soverom.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 10.049 kvm. Tilnærmet flat fellestomt med opparbeidet fellesareal med plen og noe beplantning, delvis naturtomt. Asfalterte fellesarealer i form av parkering, veier og stier frem til boliger. Området har felles uteområde med lekeplass, grillplass med platting og sitteplasser.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

Egen biloppstillingsplass på asfaltert fellesområde

Sameiet

Eierseksjonen høer til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan sees hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr 9.560,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.478,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 28 bnr. 962 snr. 3 orgnr. 995105802 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Jelena Sidorenko

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Eiendomsmeglerfullmektig
Thomas Grønbekk

Mob: 90 92 39 05
E-post: thomas@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 962
 • section_number: 3
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Fellesutgifter: 1 836,-
 • Ligningsverdi: 471 926,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Tomteareal: 10049 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Helsetvegen 3A 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Annen info

Finnkode: 272887700