Skip to main content

Særegen og flott eiendom med høy standard. Stor og solrik tomt. Utleie i sokkel.

Grønlivegen 2A 2414 Elverum Norge

Innhold

Hovedplan: Entre, gang, stue, spisestue med utgang til balkong, kjøkken, trappegang, bad, soverom og garderoberom med utgang til vinterhage.
Sokkeletasje: Gang, stue, 2 soverom, bad og diverse boder/gangareale.
Leilighet i sokkeletasje: Entre, stue/kjøkken, soverom, bad og bod.

Dobbel garasje med fire boder.
Uthus med to boder.

Standard

Særegen og flott eiendom med attraktiv beliggenhet like utenfor sentrum av Elverum. Eiendommen består av en stor og innholdsrik enebolig, dobbel garasje og uthus. Her har du mye lagringsplass både utvendig og innvendig. Alle byggene har teglsteinsfasade, som gir et unikt særpreg. Eneboligen er opprinnelig fra 1936, men har blitt vesentlig oppgradert, senest i perioden 2020-2021. Gjennomgående høy standard, vannbåren varme og delikate farge- og materialvalg. I boligens sokkeletasje er det innredet egen utleieleilighet med mulighet for gode skattefrie leieinntekter. Flere fine uteplasser og en fantastisk innglasset vinterhage som har plass for både spisegruppe og eget lounge-område. Stor og pent opparbeidet tomt med gode solforhold og begrenset innsyn. Her i Grønlivegen bor du like utenfor sentrumskjernen med kort gangavstand til flere barnehager, skoler og øvrige servicetilbud i sentrum. Fine friområder finner du både langs Glomma og i Svartholtet - begge innen gangavstand fra eiendommen. Dette er en eiendom som bør oppleves - velkommen til visning!

Entre
Boligen har et flott inngangsparti som tar deg inn i en lys entre. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Videre inn i gangen er det adkomst til de øvrige rommene i hovedplanet, samt trapp til sokkeletasjen. I tilknytning til gangen finner du også et praktisk garderoberom med gode oppbevaringsmuligheter for klær og sko.

Stue
Lys og innbydende stuedel med fine møbleringsmuligheter. Her er det plass til flere sittegrupper og du har skyvedører inn mot spisestue og kjøkken. Rommet har delikate farge- og materialvalg, downlights i tak og installert en flott peisovn.

Spisestue
Spisestue i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Her er det fin plass til langbord med rom for både venner og familie. Stuen har vinduer på flere sider, og den åpne løsningen mellom rommene er med å skape en god romfølelse. Fra spisestuen har du også utgang til en overbygd balkong som strekker seg rundt flere sider av boligen, og tar deg inn til vinterhagen som også har adkomst fra garderoberom.

Kjøkken
Funksjonelt og pent kjøkken med innredniing fra IKEA. Innredningen har lyse slette fronter med takhøye overskap. Her er det godt med skapplass og god arbeidsflate på de laminerte benkeplatene. Barløsning mot spisestuen som gir plass for et par sitteplasser. Innredningen har integrerte hvitevarer med koketopp, stekeovn, mirko, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator over koketopp.

Bad
Badet i hovedplanet har flislagte gulv og vegger i lyse farger. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og badekar. Baderomsinnredning med dobbelt servant og speilskap på vegg. Downlights i tak og varmekabler i gulvet.

Soverom
I boligens hoveddel finner du til sammen tre soverom, ett i hovedplan og to i sokkeletasjen. Rommene er av god størrelse med fine møbleringsmuligheter.

Det fjerde soverommet finner du i utleieleiligheten.

Stue
Lys og koselig stue i sokkeletasjen, perfekt som en ekstra TV-stue/ungdomsrom. Rommet har fin plass for sofa med tilhørende møblement og har en peisinnsats som skaper en lun og god varme. Stuen har tilknyttet en gang med adkomst til soverommet i sokkeletasjen, samt skyvedører ut til en skjermet og fin uteplass.

Bad
Baderom i sokkeletasjen med flislagt gulv og vegger med malte plater. Her finner du toalett, dusjhjørne med glassdører og baderomsinnredning med heldekkende servant og speilskap med belysning over. Innredning med skuffeplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrig areal i sokkeletasjen med diverse boder, gangareale og utleieleilighet.

Utleieleilighet
Leiligheten i sokkeletasjen har egen utvendig adkomst og består av entre/gang, stue/kjøkken, bad, bod og soverom.

Beliggenhet

Boligen har attraktiv og sentrumsnær beliggenhet på Gaarderløkka. Her er det kun en kort gåtur til Kremmertorget og andre sentrumsfasiliteter med butikker, cafeer, bibliotek, parker, bank m.m. Du har også kort gangavstand til flere barnehager og skoler. Nærhet til Norsk Skogmuseum og Glomma. En fin gåtur i området er museumsrunden som tar deg gjennom både Skogmuseet, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er også en kort veg opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finner du milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 301 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
Hovedplan: Vindfang, gang, gang/trapperom, stue, spisestue, kjøkken, bad/toalettrom, soverom, omkledningsrom/gang.
Sokkeletasje: Vindfang 1, vindfang 2, gang 1, gang 2, gang/trapperom, stue 1, stue 2, bad/toalettrom ved vindfang, bad/toalettrom ved gang, soverom 1, soverom 2, soverom 3.

Arealene er målt med to desimaler og avrundet til nærmeste hele m2. Arealene er målt iht. NS 3940 - uten at det tas hensyn til lover og/eller forskrifter. Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2009 legges til grunn, ved motstridende forutsetninger og/eller annen tvil om tolkningen mellom NS 3940 og Takstbransjen retningslinjer . Beregning av BTA er basert på oppmåling av BRA, samt et estimert tillegg for arealet som opptar yttervegger.
Fullt bruksareal for arealer omsluttet av innerveggene i sokkeletasjen og hovedplanet. Målbare arealer i bodene og innglasset terrasse er medtatt som S-ROM. Øvrige målbare arealer i eneboligen er medtatt som P-ROM. Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.

Oppvarming

Oppvarming med strøm, ved og bergvarme. Montert bergvarmepumpe. Varmtvannstank på ca. 200 liter fra 2010. Det er montert vannbårne radiatorer i flere rom. Det er montert konvektorer i stuen og i spisestuen. Enkelte eldre radiatorer. Luft/luft varmepumpe fra 2004. Varmekabler i gulv ved bad hovedplan og bad i sokkeletasje tilhørende hoveddel. Peisovn i stue hovedplan og peisinnsats i stue i sokkeletasje tilhørende hoveddel.

Tomten

Eiet tomt på ca. 2.061 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse beplanting, bed, busker og trær. Eiendommen er innhegnet med hekk og gjerde. Utvendig terrengtrapp mellom etasjene. Interne gangveger er belagt med betongheller, belegningsstein og skiferfliser. Innkjøringen og gårdsplassen er belagt med belegningsstein. Oppstillingsplasser for biler i garasjen og på egen tomt. Tomten ligger i et svakt skrånende terreng.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 21.596,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Renovasjon kr 3.645,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 650,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 33 bnr. 15 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Elisabeth Utheim Klaveness
Pål Klaveness

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 33
 • Bruksnr: 15
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 8 500 000,-
 • Ligningsverdi: 1 131 185,-
 • Primærrom: 241 m2
 • Bruksareal: 301 m2
 • Tomteareal: 2061 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Grønlivegen 2A 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241

Eiendomsmegler MNEF

Bjørn Magnus Brynildsen
Telefon: (+47) 62416241

Annen info

Finnkode: 272372650