Skip to main content

Lys og sjarmerende enebolig beliggende på stor tomt. Attraktiv beliggenhet og utsikt. Garasje. Mulighet for utleie.

Sandbakken 38 2413 Elverum Norge

Innhold

1.etg: Entre, gang, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse.
2.etg: Gang, bad og 4 soverom.
Utleiedel: Entre, stue/soverom, garderoberom, gang, soverom, bod, bad og kjøkken/spisestue.

Inntilbygget garasje.
Uthus.

Standard

Lys og sjarmerende enebolig med attraktiv beliggenhet i Øverleiret. Boligen har en innholdsrik planløsning med blant annet 4 soverom og mulighet for utleie. Boligen har gjennomgående lyse overflater og en koselig atmosfære. Ute finner du flere fine uteplasser, garasje, uthus og en stor solrik hage med flott utsikt. Her bor du sentralt til med skjermet beliggenhet og kort veg til alt av servicetilbud og fasiliteter. Nærhet til den nye bydelen Ydalir og store friområder i Svartholtet som byr på flotte turområder gjennom hele året.

Velkommen inn!
Boligen har et hyggelig overbygd inngangsparti som tar deg i et vindfang med plass til omkledning. Videre inn i gangen er det plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Her er det montert varmepumpe. Gangen har trapp opp til boligens 2.etasje og i vindfanget er det tilknyttet en kjellernedgang. Fra gangen har du adkomst til både kjøkken og stue.

Kjøkken
På kjøkkenet finner du en nymalt innredning med mørke profilerte fronter i heltre. Innredningen har takhøye overskap, vinhylle og benkeplater i laminat med god arbeidsflate. To overskap med vitrinefronter og fliser på vegg mellom benker og overskap. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass.

Spisestue og stue
Spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Her er det fin plass for langbord hvor familie og venner kan samles til hyggelige måltider.

Stue
I den øvrige stuedelen er det god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Rommet har godt med innlys fra de store vindusflatene og utgang til en herlig overbygd terrasse som er delvis innglasset. I stuen er det også installert en fin peisinnsats som gir en lun og god varme.

Bad
Baderom i 2.etasje med vinylbelegg på gulv og installasjoner med toalett, vegghengt dusj med forheng og baderomsinnredning med servant og speil med belysning over. Varmekabler i gulvet.

Soverom
I boligens 2.etasje finner du fire soverom, alle med god størrelse. Rommene er lysmalte og har fin plass til møblering. Har du ikke behov for fire soverom kan du f.eks benytte det ene rommet som kontor/ekstra stue.

Utleiedel
Leilighet med egen utvendig adkomst. Her finner du entre og stue/oppholdsrom i 1.etasje med plass for sofa og tilhørende møblement. Videre har du trapp ned til et garderoberom/walk-in-closet, gang, bod, soverom, kjøkken/spisestue og bad.

Kjøkken fra 2019 med profilerte fronter. Flere overskap med vitrinefronter og benkeplater i laminat. Opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyrplass. I rommet er det god plass til spisestue og det er installert vedovn.

Bad/vaskerom opplyst fra 2017. Her er det toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med belysning over. Egen innredning med underskap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulvet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde i Øverleiret. Området er sentrumsnært, samtidig som det er kort veg til fine tur- og treningsområder i Svartholtet. Det er ca. 1 km til Elverum sentrum hvor man finner alle servicetilbud med butikker,, kjøpesenter, cafeer, restauranter, bibliotek, bowling, sykehus, bank osv. Kort veg til både barneskole, ungdomsskole samt videregående. Området har flere barnehager i gangavstand fra boligen. Det er kort veg til friområdet Svartholtet med mange fine turmuligheter for både liten og stor. Populære Svartholtet byr på milevis med oppkjørte skiløyper samt lysløype, på vinterstid. Mens på sommeren har man både turstier og sykkelstier som fører deg til både Starmoen og Damtjern. Som en av de nærmeste naboene finner du Ydalir hoppbakke. Det er også kort veg til Hermanshula og Loken som tilbyr aktiviteter for barn i alle aldre på vinterstid.

Adkomst

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Rustad Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Areal

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 190 kvm

Følgende rom inngår i P-rom:
1.etg: Vindfang, kjellernedgang, hall, kjøkken og stue/spisestue.
2.etg: Trapperom, bad/vaskerom, soverom/kontor, soverom 2, soverom 3 og soverom 4.
Del av 1.etasje og underetasje: Vindfang, trapperom, stue, soverom/garderobe, trapperom 2, soverom 2, bad/vaskerom og kjøkken.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft til luft varmepumpe i 1. etasje. Elektrisk gulvvarme i hele underetasje. Øvrig oppvarming med ved.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.538 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse beplantning. Asfaltert innkjøring og gårdsplass. Belegningsstein på gangarealer mot inngangsparti. Tomten er delvis inngjerdet.

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Parkering

I garasje. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 21.555,- for inneværende år. I disse inngår eiendomsskatt, samt vann- og avløpsgebyr. Vann og avløp betales a-konto og faktureres etter målt forbruk. Renovasjon kr 4.715,- og faktureres direkte fra SØIR. Feie- og tilsynsgebyr kr 1.300,- og faktureres direkte fra Midt-Hedmark brann- og feievesen. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. Avgiftene justeres normalt årlig.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 31 bnr. 325 i Elverum kommune

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Overtagelse

Overtagelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtagelsesdato i sitt skriftlige kjøpstilbud.

Vilkår ved salg

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven, og skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen og salgsdokumentene. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet alder, type og synlig tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Forutsatt at avviket må være minst 2 prosent, og minimum 1 kvadratmeter. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hjemmelshaver

Bjørn Hasleengen

Informasjon om meglerforetaket

Rustad Eiendomsmegling AS
Lundgaardvegen 8, 2408 Elverum

Megler MNEF / Daglig leder
Alf Johan Rustad

Mob: 97 78 56 60
E-post: alf@r-eiendom.no

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 31
 • Bruksnr: 325
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgaveSe komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 4 950 000,-
 • Primærrom: 183 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Tomteareal: 1538 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Sandbakken 38 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Megler MNEF / Daglig leder

Alf Johan Rustad
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 97785660

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Grønbekk
Telefon: (+47) 62416241
Mobil: (+47) 90923905

Annen info

Finnkode: 272372457